Rochii de mireasă Vera Wang 2016

Albă şi diafană, lungă şi de prinţesă, cu trenă sau fără, majoritatea femeilor visează încă din copilările la cum va arăta rochia lor de mireasă. Unele detalii rămân, altele se schimbă, însă rochia de mireasă e constanta la care continui să visezi indiferent de vârstă, până când o îmbraci. Deşi eram obişnuite cu tradiţionalele rochii de mireasă cu detalii cuminţi şi absolut decente, iată ce a pregătit Vera Wang pentru nunţile anului 2016.

Cum arată noile rochii Vera Wang

Noua colecţie Vera Wang pentru 2016 aduce un plus de noutate şi de excentrism în acelaşi timp, deoarece transformă banalele rochii tip sirenă sau tip A line în ceva mai mult, ceva menit să surprindă. Întrebarea rămâne dacă pot surprinde plăcut sau nu.

rochii Vera Wang 2016
Sursă foto: WWD

 

Dintre detaliile rochiilor Vera Wang, colecţia 2016, iese în evidenţă fără dar sau poate contrastul izbitor dintre dantelă delicată şi tul pe de-o parte şi accentele negre din satin sau dantelă, transparenţa rochiilor şi talia extreme de joasă.

Vera Wang 2016
Sursă foto: WWD

 

În plus, deşi în mod normal miresele fac tot posibilul să ascundă orice parte a lenjeriei intime care s-ar putea zări din spatele rochiei, de această dată lenjeria este făcută pentru a fi expusă, şi în acest scop modelele au chiar lenjerie neagră, menită să iasă în evidenţă chiar mai bine.
Rochiile Vera Wang pentru vara lui 2016 cu siguranţă atrag privirile şi pot uimi invitaţii. De departe cea mai surprinzătoare apariţie la nuntă ar fi rochia de mireasă în întregime neagră, cu decolteu în formă de inimă şi fustă alcătuită din pene de struţ.

colectie Vera Wang
Sursă foto: WWD

 

Pe de-o parte rochiile sunt ideale pentru o mireasă nonconformistă, care doreşte să fie în pas cu moda inclusiv în ziua cea mare, şi căreia una din rochiile Vera Wang îi poate pune foarte bine în evidenţă talia şi înălţimea. Pe de altă parte, pe corpul nepotrivit, o asemenea rochie poate fi o alegere greşită, şi poate arăta mai degrabă dizgraţios. Unde mai pui că unele dintre rochii par mai degrabă destinate dormitorului, după ce nunta s-a încheiat, şi nu sunt tocmai potrivite pentru o defilare către altar. Însă gusturile sunt subiective şi după cum ştiţi, nu se discută.

rochii 2016 Vera-Wang
Sursă foto: WWD

 

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment