Rochii de mireasă Vera Wang 2015-2016

Vera Wang este fără dar și poate un nume demn de luat în seamă când vine vorba rochii de mireasă, iar tendințele din 2015-2016 sunt destinate femeilor contemporane, delicate și feminine.

Colecția pentru toamna-iarna 2015-2016 tocmai a fost lansată la săptămâna modei și surprinde în detaliu estetica de stil ale casei de modă de lux, prin forme econvenționale, edgy și senzuale.

rochie-mireasa-2015

Rochiile de mireasă 2015-2016 Vera Wang au o alură romantică și elegantă. De asemenea, s-a pus accentul pe diferite forme ale corpului, printr-o abundență de tul și nuanțe de alb, fildeș și roz pal. Materialele din tul arată atât de chic alături de o bustieră crep din mătase, iar straturile acestuia fac ca partea de jos a rochiei să fie ideală pentru sezonul rece.

rochii-de-mireasa-vera-wang-2016

Wang a demonstrat încă o dată că își merită numele asociat rochiilor de mireasă prin modelele ei iconice, care împing limitele modei de nuntă. Piesele care arătau destul de outworldly, au căpătat un aspect romantic cu ajutorul florilor supradimensionate aplicate fie pe umăr, fie la baza taliei.

Regina colecției a fost rochia realizată din dantela Chantilly, cu mâneci lungi și lipsită de alte accesorii.

Pentru miresele neconvenționale, Vera Wang a asortat rochiile strappy simpliste cu aplicații florale luxuriante cu botine negre rock până la glezne.

 

rochie-mireasa-vera-wang

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment