10 vedete care au purtat rochii de mireasă unice

rochie de mireasa cu pulover

Nunta este unul dintre acele momente la care visează orice femeie, dar mai ales la rochia de mireasă. Majoritatea femeilor planifică totul în detaliu și visează la acele rochii de mireasă unice, care să le facă să se simtă niște prințese, chiar și pentru o noapte.

Însă ce ne facem atunci când vrem o rochie de mireasă care să reflecte cu adevărat personalitatea noastră? Sau ce rochie să alegem pentru acel moment când ne facem promisiuni veșnice? Putem alege fie o rochie clasică de mireasă sau pur și simplu, lăsăm frâu liber imaginației și căutăm ceva original, de care să-și amintească toată lumea.

Iată ce alegeri au făcut vedetele în privința rochiilor de mireasă:

1. Solange Knowles:
A ales una dintre cele mai memorabile rochii de mireasă: Salopeta realizată de Humberto Leon pentru casa de modă Kenzo, în nuanțe de fildeș. Ba mai mult decât atât, a dat dovadă de curaj și și-a făcut apariția la ceremonie pe o bicicletă albă, împodobită cu trandafiri.

Solange Knowles rochie de mireasa

2. Olivia Palermo:
Carolina Herrera este unul dintre acei designeri care creează rochii de mireasă unice și se pare că de data aceasta a fost preferata Oliviei Palermo. Look-ul tradițional a fost înlocuit cu o rochie din două piese: pulover și fustă lungă din tul. Broderia și bijuteriile delicate i-au fost suficiente pentru a-i asigura un look de prințesă!

rochie de mireasa cu pulover

3. Leandra Medine:
A purtat la propria nunta o rochie de mireasă Marchesa cu un sacou personalizat Rebecca Minkoff. În mod obișnuit, oricărei femei i-ar fi greu să-și imagineze că poate purta un sacou la propria nuntă, însă Leandrei i-a reușit acest look cu adevărat sublim. Unde mai pui că în afară de faptul că poți arăta fabulos, te poți bucura și de căldură dacă nunta are loc în sezonul rece?

rochie de mireasa cu sacou

4. Margherita Missoni:
Stilul boho este perfect atunci când te gândești la rochiile de mireasă unice, iar Margherita a făcut cea mai bună alegere atunci când a optat pentru o rochie Giambattista Valli. Broderia de lux și dantela aduce cu un look de zeiță și este perfect pentru nunțile care au loc într-un spațiu deschis.

Rochie de mireasa boho

5. Poppy Delevigne:
Poppy și-a dorit cu siguranță o rochie de mireasă unică, așa că a ales stilul hippie, cu un model floral dulce și un decolteu fabulos, din creațiile Emilio Pucci.

Rochie de mireasa hippie

 

6. Anja Rubik:
Când ai o siluetă perfectă și astfel de picioare, nu ai nevoie de o rochie de mireasă lungă! Anja Rubik a ales o rochie de mireasă asimetrică, realizată la comandă de Emilio Pucci, care a avut grijă să îmbine tulul romantic și dantela cu mătasea. Rezultatul? Provocatoare și romantică!

Rochie de mireasa asimetrica

7. Angelina Jolie:
Brad Pitt și Angelina Jolie sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Se pare că pentru Angelina, copiii au făcut acest moment important din viața ei să fie unic, prin picturile lor de pe rochie, iar casa de modă Versace a avut grijă să-i facă pe plac.

Rochie de mireasa Angelina Jolie

8. Keira Knightley:
Casa de modă Chanel a realizat o rochie de mireasă unică, adăugând o bustieră scurtă și un tul gri. Keira a afișat un look eteric la propria nuntă.

Rochie de mireasa Keira Knightley

 

9. Kim Kardashian:
Kim a făcut una dintre cele mai bune alegeri la nunta ei cu Kanye West și în sfârșit a impresionat plăcut pe toată lumea: de la fani, până la critici de modă. Deși ne așteptam la o rochie care să dezvăluie cât mai mult din corpul ei voluptuos, de data aceasta, Kim a ales o rochie de mireasă Givenchy, lungă și cu inserții de dantelă.

Rochie de mireasa Kim Kardashian

10. Shenae Grimes:
Te gândești la rochii de mireasă unice? Ce spui despre rochia neagră? Te poți gândi la cele mai neconvenționale rochii de mireasă, însă în niciun caz la negru. Shenae a ales o rochie de mireasă neagră de la celebra Vera Wang, care a avut grijă să amestece stilul tradițional cu elementele moderne. Un moment cu adevărat remarcabil!

rochie-de-mireasa-neagra

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment