Rochia de mireasă – Cum îți alegi rochia de mireasă în funcție de forma corpului

Rochia de mireasă – Cum îți alegi rochia de mireasă în funcție de forma corpului

Când vine vorba de alegerea rochiei de mireasă trebuie să ai în vedere o mulțime de criterii, de la preț, tendințe, sezonul când va avea loc nunta până la forma corpului tău. Deși toate visăm la rochia de prințesă, trebuie să țineți cont că nu este potrivită oricui, iar în cea mai importantă zi din viața ta trebuie să strălucești.

Iată câteva lucruri importante de care trebuie să ții cont:

1. Bust mare:

Dacă aveți pieptul generos, optați pentru o rochie susținută pe gât sau cu bretele. Țineți cont că veți dansa toată noaptea și nu vă doriți accidente.

Evită țesăturile lucioase (organza, satin, mătase) pentru că vor atrage atenția asupra lor și corsetul.

2. Bust mic:

Dacă ai pieptul mic, optează pentru o rochie satinată, care să aibă fie corset, fie umeri asimetrici.

3. Formă de pară: dacă aveți corpul în formă de pară, trebuie să micșorați partea cea mai lată și să puneți accent pe partea cea mai îngustă. Optează pentru rochii din materiale solide.

Evită rochiile sirenă, trompetă sau cele mulate pe corp.

4. Formă de măr: trupul este rotunjit, de regulă cu burtă și sâni. Pentru o astfel de formă trebuie să atrageți privirile asupra decolteului

5. Silueta clepsidră: situația este relativ asemănătoare cu cea pentru forma de pară. Trebuie să pui accentul pe cea mai îngustă parte a corpului, de regulă talia.

Evită țesăturile din satin, mătase și rochiile de bal.

6. Mici de statură: optați pentru rochii simple, care să avantajeze.

Evitați rochiile de bal și cu guler.

Tu ce formă ai?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment