Ridurile – Indepartarea ridurilor

Ridurile – Indepartarea ridurilor

Ridurile sunt cute sau santuri formate in piele. Pot fi fine, de suprafata sau profunde. Tratamentele antirid sunt cele mai eficiente atunci cand se aplica in cazul celor fine. De regula ridurile apar datorita imbatranirii, sederii prelungite in apa sau expunerea la soare. Cand stratul exterior devine saturat de apa se dilata si se formeaza ridule.

Ridurile apar datorita deteriorarii colagenului, de cele mai multe ori cauzate de soare. Colagenul este o proteina foarte stabila a organismului uman, dupa ce aceste celule mor, ele se descompun.

Din fericire exista o serie de tratamente care ajuta la imbunatatirea si tratarea ridurilor atat de inestetice uneori.

Solutii:

Pentru femeile cu varste peste 30 ani recomand Viterol-A, este o inovatie produsa de DSLaboratories USA care reuseste sa normalizeze epiderma, elimina radicalii liberi cauzati de poluare, UV, regenereaza tesutul epitelial, stimuleaza productia de colagen. Viterol-A poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati.

Acid retinoic (tretinoin) este obtinut din vitamina A si repara ridurile foarte fine si petele maronii. Este foarte importanta cantitatea de tretinoin din componenta unui produs cosmetic pentru ca rezultatele vor fi modeste daca nu exista o cantitate suficient de mare.

Vitamina C are proprietati antioxidante si este eficienta daca un produs contine cel putin 10-20% acid L-ascorbic (vitamica C).Acid hialuronic : ajuta la tratarea ridurilor prin umplerea lor. Rezultatul este vizibil dupa numai 5 minute de la aplicarea acestuia. Restylane este un acid hialuronic stabilizat.

Laser antirid :este o procedura prin care se utilizeaza dioxid de carbon pentru indepartarea stratului de piele afectat de laser. Este o interventie ce are loc sub anestezie locala. Pielea va deveni practic o rana deschisa pana ce se va vindeca. Exista riscul de a ramane cu arsuri produse de caldura laserului, herpes, infecti locale.

Botox: este o toxina produsa de bacteriile Clostridium botulinum si este una din cele mai utilizate metode. Neurotoxina paralizeaza muschii care produc ridurile. Botoxul mai poate fi folosit si pentru tratarea migrenelor.

Liftingul facial este utilizat de regula de persoanele peste 40 ani, care au pielea fetei lasate. Liftingul reface  conturul fetei, avand riscuri destul de minore precum acumularea de sange sub piele, lezarea nervilor, infectii, reactii neasteptate la anestezie. Fumatorii prezinta riscuri suplimentare. Refacerea dureaza in jur de 10-14 zile.

Apa este unul din cele mai bune remedii naturale, precum si dieta bogata in cereala integrale, fructe, legume si antioxidanti.

Tu ce solutie alegi?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment