Ridicarea sanilor – Afla care este procedura de ridicare a sanilor

Ridicarea sanilor – Afla care este procedura de ridicare a sanilor

Sanii lasati este una dintre cele mai mari probleme ale femeilor, fie ca se datoreaza alaptatului sau a unei slabiri nesanatoase.

Mastopexia este o procedura care consta in indepartarea tegumentului in exces si o cantitate de tesut mamar, urmate de repozitionarea mamelonului intr-o pozitie mai inalta. Interventia poate dura de la 2 pana la 4 ore, anestezia poate fi locala sau totala.

Efecte dupa mastopexie:

-vanatai temporare, tumefiere, disconfort, senzatie de amorteala, uscaciunea tegumentelor.

Cicatricile sunt in mod normal rosii si vizibile pana la un an, uneori persista chiar mai mult timp.

Ridicarea sanilor implica si efecte nedorite ca orice interventie chirurgicala:

Pot aparea sangerari si infectii. Uneori inciziile pot capata forme neregulate; caz in care sunt necesare proceduri suplimentare sau reevaluarea cicatricilor. Ar putea exista o mica diferenta intre cei doi san, caz in care medicul va efectua o procedura suplimentara de repozitionare a sanilor. Pierderea mamelonului sau a sensibilitatii sanului sunt complicatii foarte rare.

Dupa interventia chirurgicala se recomanda repaos pentru cel putin 2-3 saptamani.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment