Rețetă pentru iubire

iubire

Rețetă pentru iubire:

Dacă am avea fiecare dintre noi câte o rețetă pentru iubire, oare n-ar fi mai ușor să o gătim bine din prima? Oare n-ar fi mai simplu să ne iasă bine de la început decât să o dăm în bară tot încercând să adăugăm ingredientele bune? Poate. Sau poate că e mai bine să devii mai bun învățând. Zi după zi.

Pune la un loc prietenie și iubire, presară cu încredere și răbdare, adaugă din plin respect, iar la final adaugă ingredientul secret: devotamentul. Gătește după rețeta asta în fiecare zi și-o să vă fie bine. Nu încerca să adaugi frică, oricât de tentant ar fi. Provoacă durere și cam atât.

Nu există rețeta perfectă pentru iubire, cum nu există pentru nimic altceva, însă, cu siguranță sunt lucruri mici care contează.

Cum ar trebui să arate relația perfectă?

iubireÎncredere. E importantă. Să o oferi și să o primești. Cu siguranță este ingredientul de bază pentru a califica relația drept o rețetă de succes. Dacă lipsește, va începe să scârțâie înainte de a începe. Și dacă scârțăie se destramă. Din când în când, spune-i că ai încredere în el. Din când în când, arată-i că e omul în care crezi cel mai mult. Poate că nu te va dezamăgi, iar dacă o va face, vei avea cel puțin sufletul împăcat și vei ști că nu ești tu de vină.

Comunicare. Vorbiți. Vrute și nevrute. Și la miez de noapte și dimineața când vă grăbiți să ajungeți la birou. Spune-i când ceva te neliniștește. Spune-i ce-ți dorești și de ce este important pentru tine. Spune-i când ți-e drag de el. Spune-i și cum îți imaginezi că veți fi peste câțiva ani. Asta îi va da încredere că nu e degeaba. Spune-i când ți-e bine, spune-i și când ți-e rău. Va ști el ce să facă.

Îmbrățișați-vă. Nicio dimineață nu ar trebui să înceapă altfel. Decât așa. Îmbrățișați. Din când în când, lăsați-vă pielea să se atingă. Pentru că e intim. Îmbrățișați-vă fără motiv, îmbrățișați-vă când vă e teamă sau pur și simplu când vă e bine.

Iertați-vă. Fiecare dintre noi avem zile bune și mai puțin bune. Dar nu lăsați niciodată să treacă seara fără să vă înțelegeți unul pe celălalt. Dacă greșește, spune-i că-l ierți. Pentru că el este omul care contează, pentru că el este omul căruia i te-ai oferit cu bune și cu rele.

Iubiți-vă. Sufletul are nevoie și de iubire fizică, așa că iubiți-vă în fiecare seară. Faceți dragoste și la miez de noapte și dimineața. Și când ți-e bine, spune-i. Amintește-i că încă ți-e poftă de el, amintește-i că sunteți perfecți unul lângă celălalt.

Libertate. Nu-l sufoca lângă tine. Din când în când, înțelege-i nevoile și lasă-l să fie liber. Va ști el să se întoarcă și fără să-i spui tu asta tot timpul. Din când în când, lasă-l să plece. Numai așa își va aminti că lângă tine are ceva fără de preț: liniște.

Mândriți-vă. Ieșiți în lume ținându-vă de mână și fiți mândri unul de celălalt. Pentru că împreună veți fi mai puternici. Din când în când, ieșiți cu fruntea sus și cuceriți lumea.

Dansați. Acasă, în toiul zilei sau noaptea. Când doriți. Dar din când în când, distrați-vă! Pentru că voi nu sunteți doar un cuplu, sunteți și cei mai buni prieteni. Din când în când, râdeți cu gura până la urechi.

Ridicați-vă. Unul pe celălalt. Și dacă-i va fi greu, stai în spatele lui și fii stâlpul lui de susținere. Va deveni mai puternic, știind că tu ești acolo.

Sursă foto: pixabay.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment