Restaurant Buongiorno – Italian dream Fail

Restaurant Buongiorno – Italian dream Fail

Restaurantul Buongiorno este un restaurant pe care il frecventez relativ des, datorita retetelor de pizza ca la mama acasa. Ultima data, am spus ca o sa incerc si altceva decat aceeasi pizza „Buongiorno” si am ales o portie de paste carbonara.

Surpriza neplacuta a venit in farfuria cu pastele de care aveam pofta. Erau ca niste paste cu lapte, atat de multa smantana au avut, nu am reusit sa gust din ele decat daca le scurgeam. Evident, am hotarat sa nu mananc asa ceva si le-am lasat deoparte.

Am fost intrebata daca nu mi-au placut si am spus ca nu, pentru ca aveau prea multa smantana. Am fost intrebata daca doresc sa mai comand altceva, am refuzat. Asa ca, am hotarat sa fac o fotografie farfuriei cu paste si imediat a venit chelnerita sa-mi transmita ca pastele au fost scoase de pe nota de plata.

Am fost suprinsa placut ca s-a intamplat acest lucru si totodata dezamagita ca intr-un restaurant cu specific italienesc s-au putut gati niste paste atat de proaste.

Va recomand cu drag pizza, insa pastele in niciun caz!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment