Restaurant bun în Mamaia – Păreri Don Corleone

Restaurant bun în Mamaia – Păreri Don Corleone

Aglomerația din renumita stațiune Mamaia își spune cuvântul chiar și atunci când vine vorba despre restaurante și nu mă refer doar la timpul pierdut până ți se ia comanda, cât despre modul cum este pregătită mâncarea. Clienți mulți, angajați puțini, mâncare făcută prost. Cam așa putem descrie restaurantele din Mamaia.

Un astfel de restaurant este La Scoica, unde o porție de ciorbă/supă este lungită (se adaugă apă și bucăți de carne sau legume până când numai ciorbă nu se mai numește). De regulă, aveam cuvinte de laudă pentru La Scoica, însă în weekend-uri calitatea lasă de dorit.

Așa am descoperit un alt restaurant, Don Corleone, situat în zona Perla, unde prețurile sunt similare restaurantelor din Mamaia, dar cel puțin mâncarea este bună. Personalul lasă de dorit uneori, însă după o porție de nervi după ciorbă lungită și mai bine de o oră așteptare, atitudinea personalului este un fleac.

Noi am încercat salata cu ton, bruschetti și paste, bune toate.

Tu ce restaurant bun știi în Mamaia?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment