Remedii naturale pentru respirația urât mirositoare

Respirația urât mirositoare este un lucru pe care nimeni nu-și dorește să îl experimenteze. Poate face situațiile sociale inconfortabile. Nu este plăcută nici dacă ești singur. Dacă deja te speli în mod regulat pe dinți și folosești ață dentară pentru a curăța dantura, s-ar putea să fie destul de frustrant să ai de-a face cu respirația urât mirositoare. Cu toate acestea, există câteva tratamente care te pot ajuta să scapi de ea. Iată despre ce este vorba!

Ce tratamente naturale pentru respirația urât mirositoare poți testa?

1. Apă cu o cantitate ridicată de vitamina C

Apa te va ajuta să păstrezi umiditatea din cavitatea bucală. Însă această băutură te va ajuta și să ucizi bacteriile care provoacă respirația neplăcută, deoarece portocalele, căpșunele și fructul de kiwi au un conținut incredibil de mare de vitamina C. Iar vitamina C va crea un mediu acid, astfel încât bacteriile nu vor mai putea prospera. În plus, această vitamină este solubilă în apă, așa că poți să obții beneficiile dintr-o apă în care ai lăsat fructe.

Ingrediente

1-2 portocale mari
3 kiwi
4 căpșune
2 litri de apă

Metodă de preparare

Feliază fructele. Nu contează ce dimensiune alegi, important este să poată intra într-un recipient de sticlă. Pune fructele într-un recipient mare de sticlă, apoi toarnă 2 litri de apă. Introdu băutura în frigider și las-o să se răcească peste noapte. În acest fel, te asiguri că toate vitaminele din fructe vor ajunge în apă. Bea un pahar din această apă la micul dejun și ori de câte ori simți nevoia pe tot parcursul zilei. Poți consuma această apă timp de o săptămână dacă o lași la frigider.

2. Bomboane din zeamă de lămâie

Glandele noastre salivare produc 1,4 litri de salivă în fiecare zi. Saliva este un lichid uimitor care conține calciu și fosfor pentru dinți, pentru a lupta împotriva bacteriile și pentru a ajuta fluxul alimentar și apa să ajungă din gură în gât. Din cauza bacteriilor, gura uscată este de obicei un sinonim pentru respirația urât mirositoare. Dacă te afli în această situație, încearcă să apelezi la mai multe trucuri, nu doar la un consum ridicat de apă. De exemplu, poți face cuburi de gheață cu zeamă de lămâie și scorțișoară. Pe măsură ce se vor topi în gura ta, aciditatea sucului de lămâie va influența producția de salivă. De asemenea, poți adăuga puțină scorțișoară deoarece s-a dovedit că poate ucide bacteriile datorită unui compus numit aldehidă cinamică.

Ingrediente

apă proaspătă
zeama de la o lămâie
o tavă pentru cuburi de gheață
puțină scorțișoară (opțional)

Metodă de preparare

Pune puțină scorțișoară în recipientul de cuburi de gheață. Adaugă 1 linguriță de zeamă de lămâie în fiecare compartiment, apoi completează cu apă. Pune la congelator și așteaptă să înghețe. După ce îngheață, poți muta cuburile într-o pungă, tot la congelator. Le poți lăsa și în forma de cuburi de gheață și adăuga cuburile într-o cană cu apă, dacă vrei să prelungești aroma acestora. Poți ajusta gustul cuburilor adăugând mai multă sau mai puțină zeamă de lămâie. Însă prea mult acid poate afecta smalțul dinților.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment