Relatiile la distanta – Sunt de durata sau e doar un vis

Relatiile la distanta – Sunt de durata sau e doar un vis?

Probabil ca e o intrebare fara raspuns sau cel putin fara un raspuns concret. Se spune totusi ca ochii care nu se vad, se uita. Sa fie adevarat? Se intampla sa existe persoane care se plac suficient de mult si sa isi doreasca sa ramana impreuna chiar daca fizic nu se vad.

Poate ca s-au cunoscut in vacanta, poate ca o circumstanta i-au adus impreuna si tot o alta circumstanta ii obliga sa ramana despartiti. In astfel de conditii exista sanse ca o relatie sa reziste? Cel mai probabil, nu, mai ales daca tinem cont de ispitele care pot aparea in ambele tabere. Totusi, in carti dragostea nu are limite si reuseste sa fie cu happy end.

Relatiile in general, au nevoie de reguli pentru a supravietui si au nevoie de reguli clare, fie ele la distanta sau nu. Sa va scrieti, sa ii aratati celuilalt ca iti pasa de el, sa va vedeti macar o data la 3 luni, sa va bucurati unul de celalalt, dar mai ales sa va respectati. Sunt lucruri de bun simt, care trebuie sa se materializeze chiar si atunci cand nu va desparte distanta.

Relatiile la distanta au nevoie de incredere si stim cu totii cat de greu se castiga increderea si cat de repede poate sa dispara. Sa va plangeti ca nu sunteti impreuna nu este tocmai cea mai buna solutie pentru a face lucrurile sa mearga, insa cu siguranta ca planurile pe care le puteti face unul cu celalalt ajuta si da o oarecare speranta relatiei.

Tips: aminteste-i ca ti-e dor de el si cat conteaza pentru tine!

Tu crezi in relatiile la distanta?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment