Relația cu o femeie din zodia Leu

leu

Cum iubește o femeie din zodia Leu

Nimeni nu va acuza vreodată o femeie din zodia Leu că este timidă, iar dacă ar face asta, ar avea nevoie de 0,02 secunde să se lămurească. Există câteva reguli pe care ar trebui să le știi atunci când vrei să ai o relație cu cineva din zodia Leu. Casa Leului este guvernată de soare, centrul universului, iar femeia Leu atrage atenție, respect și pasiune. Inteligentă, spirituală, creativă și puternică, aceasta nu așteaptă mai puțin de la cei care o curtează și va cere întotdeauna ceea ce crede că merită – de cele mai multe ori fiind vorba despre un bărbat care să respecte că este inteligentă, creativă și puternică.

1. Femeia Leu poate fi încăpățânată.

Ce înseamnă pentru tine încăpățânare, pentru ea înseamnă determinare. Leul este o zodie de foc, ceea ce înseamnă că este o zodie mândră, care caută stabilitate și nu îi place să fie întâmpinată cu opoziție. Desigur, vor exista dezacorduri, dar atunci când apar acestea, asigură-te că afirmi lucrurile blând, fără a judeca, deoarece s-ar putea să scoată ghearele altfel. Atunci când este supărată, este recomandat să-ți ceri scuze, dar să-i și lași spațiul necesar pentru a se calma.

2. Femeia Leu are egoul destul de mare.

În ciudat exteriorului încrezător, femeia Leu poate fi rănită ușor. Leilor le place să fie admirați și lăudați pentru unicitatea și creativitatea lor, ceea ce înseamnă că va trebui să o asiguri din când în când de aceste lucruri. Poți câștiga iubirea femeii Leu prin aprecierea unicității stilului său, felului în care trăiește și modului în care i le spui constant.

3. Femeia Leu este jucăușă și-i place să tachineze.

Femeile din zodia Leu sunt amuzante și atente, le place să-și tachineze partenerul în moduri inofensive și care îl fac să râdă. Sunt jucăușe și te vor tachina regulat din momentul în care se simt confortabil în preajma ta. Cu alte cuvinte, ar trebui să nu te deranjeze glumele pe care le face femeia Leu și să o amuzi și tu, cât timp nu îi rănește sentimentele.

4. Femeia Leu nu are timp pentru pămpălăi.

Femeia din zodia Leu este isteață, amuzantă, sociabilă și cel mai adesea vrea un bărbat care să o uimească. În cazul în care pari nesigur de tine, se va plictisi instant. Nu trebuie să pari prea lipicios, dependent sau să ai nevoie mereu să-ți confirme cineva valoarea. Însă, în același timp, femeia Leu nu își dorește întotdeauna să ia decizii sau să preia frâiele. Își dorește un bărbat cu idei și credințe puternice, căruia nu îi este frică să ia decizii sau să spună ce are pe suflet.

5. Femeia Leu are nevoie de spațiu.

Leoaicele sunt independente și vor să fie cu oameni care sunt la fel de independenți ca ele. Vor ca partenerii lor să le ghideze, dar nu să le controleze. Dacă vrei să ai o relație cu o femeie Leu, atunci trebuie să fii puternic și independent sau aceasta își va pierde rapid respectul pentru tine.

Te-ar mai putea interesa și: Ce fel de femeie ești în funcție de zodie

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment