Regulile seducției – Cum îl seduci fără să dai greș

Dacă îți dorești să-l seduci fără să dai greș, trebuie să urmărești câteva REGULI. Există posibilitatea ca multe dintre femei să mă contrazică, însă regulile sunt clare și dovedite.

Iată care sunt regulile pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să îl seduci pe termen lung:

1. Fii o ființă altfel decât toate celelalte.

2. Nu te adresa tu prima unui bărbat (niciodată): asta înseamnă să nu îl inviți la o cafea, la dans sau în oricare alt loc. Bărbații au nevoie de spiritul lor de vânători.

3. Dacă ești într-un loc public, nu-l privi insistent și nu vorbi prea mult. Bărbații au nevoie să facă un efort pentru a-și câștiga prada.

4. Nu-i facilita eforturile. Dacă un bărbat te vrea cu adevărat, nu va considera un efort prea mare încât să nu vină să te ia de acasă, așadar nu te întâlni cu el la jumătatea drumului.

5. Nu-l suna tu prima.

6. Fii tu prima care încheie convorbirile telefonice, astfel îl vei pune pe gânduri și nu va ezita să se întrebe ce lucruri mai importante ai de făcut. Te asigur că te va mai suna și a doua oară. (asta dacă îl interesezi cu adevărat)

reguli-de-seductie7. Nu accepta o întâlnire sâmbătă seara programată cu câteva ore înainte. Asta poate însemna că nu a avut altceva mai bun de făcut și a ales să te sune pe tine, iar tu ești o făptură altfel decât toate celelalte și un programul încărcat.

8. Dacă ai obținut o întâlnire cu bărbatul mult visat, încearcă să îți găsești ocupații. Cât mai multe. Nu vrei să intri în panică și să îi dai mesaje că abia aștepți să vă vedeți.

9. Dacă îți dorești o relație serioasă și de ziua ta nu-ți cumpără niciun cadou, nu te mai întâlni cu el. Cu riscul de a fi acuzată de materialism, gândește-te așa: orice bărbat, indiferent de situația lui financiară, se va strădui să-ți facă o surpriză de ziua ta, cu atât mai mult dacă a avut suficient timp să se pregătească. Nu-și dă interesul, înseamnă că nu-i pasă.

10. La prima întâlnire, nu-i permite mai mult decât un sărut.

11. Nu te grăbi să-l inviți la tine, chiar dacă este cel mai frumos bărbat pe care l-ai întâlnit vreodată. Bărbaților nu le plac femeile care nu se fac respectate, indiferent cât de sus și tare spun ei că nu mai cred în astfel de reguli. Explicația este una logică: dacă ajungi atât de repede cu el în pat, de ce nu ai face-o și cu altul?

12. Nu-i spune ce să facă. Îți place sau nu, bărbații trebuie să aibă un cuvânt de spus. Prin definiție sunt niște conducători, așa că nu le fura plăcerea asta. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să faci lucruri care nu-ți plac. Refuză politicos și atât.

13. Nu-i cere să se schimbe. Oamenii nu se schimbă niciodată în adevăratul sens al cuvântului. Nu-ți place de el așa cum este, mergi mai departe.

14. Fii sinceră cu el, însă nu-i povesti dramele vieții tale. Câți bărbați ai întâlnit cărora să le placă telenovelele?

15. Nu-i invada spațiul. Mutarea împreună ar trebui să se facă atunci când sunteți hotărâți să vă căsătoriți, altfel de ce v-ați dori să locuiți împreună? Așadar, nu-ți lăsa lucruri la el, dar mai ales, nu începe să faci schimbări prin casă. Îl vei pune pe fugă!

16. Nu-i complica existența. Până la urmă, vorbim despre conviețuirea în doi pe termen lung și niciunul dintre voi nu și-ar dori bătăi de cap.

17. Nu-i spune că îți dorești să te căsătorești și să ai copii cu el. De multe ori, bărbații nu se simt pregătiți pentru un astfel de pas până la o vârstă înaintată, așa că evită să-l constrângi în sensul acesta.

Ultima regulă, dar foarte importantă: nu ieși cu bărbați căsătoriți sau care au deja o relație! Pe ei nu ai voie să-i seduci. Niciodată!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment