Redactorii Kanal D au învățat gramatica-n șanț

Redactorii Kanal D au învățat gramatica-n șanț

Este a doua greșeală pe care o văd la Kanal D, dar sunt convinsă că dacă mă străduiesc puțin să le citesc știrile, voi rămâne pe veci cu retina afectată! Prima greșeală despre care v-am scris o puteți găsi aici.

Nu voi comenta despre titlul și știrea falsă, însă gramatica redactorului mă înspăimântă! Este inadmisibil ca o televiziune, oricare ar fi ea, să angajeze astfel de persoane: „ia-u trădat”, „centru capitalei”, „data peste nas”, așa formulare???

Ia-u se scrie totuși i-au (ei au trădat, dragă redactor Kanal D, când nu știi unde să pui cratima, trebuie doar să faci o înlocuire, acesta fiind rolul ei, căci liniuța nu se pune pentru design). Cât despre articolul hotărât -l, nu-ți voi da prea multe detalii, poate îți faci curaj să citești o carte!

Iar voi, cei care faceți angajări la Kanal D, poate că ar trebui să dați un test de gramatică viitorilor redactori „Drept la țintă”.

Sunt profund marcată de numărul de vizualizări (prea mare pentru un articol agramat) și de efectul pe care îl poate avea asupra celor care aruncă o privire peste aceste cuvinte.

Sunt și eu redactor și într-adevăr există posibilitatea să apară litere în plus/minus, pe care ar trebui să le rezolve un editor sau chiar redactorul după ce își citește capodopera, dar în cazul acesta sunt prea multe greșeli de gramatică și ortografie încât să mă gândesc la scuza asta.

Eu spun Așa nu redactori!

Și iată dovada:

P.S. De când Rihanna este albă și umblă cu Adrian Minune?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment