QREATOR: Un hub al minților creative

De când m-am mutat în București, nu există zi în care să nu mă întreb “Oare ce se ascunde în fiecare clădire? Oare care e povestea ei?”
Pe Bulevardul Aviatorilor, în Piata Victoriei, era o clădire ce părea să aibă o soartă nefericită. Vorbesc despre Vila Oromolu.
După recenta renovare, exteriorul a păstrat stilul neoclasic, cu influențe baroce, însă interiorul a căpătat o funcție neobișnuită, dar de care aveam atâta nevoie și anume: hub creativ.

Ce este un hub creativ?

Un loc unde toți artiștii, din mai multe domenii, se pot întâlni, pot împărtăși idei și experiențe, pot colabora și pot învăța unii de la alții – așa am putea caracteriza un hub creativ. Când el oferă și un spațiu de expunere oricărui artist, debutant sau veteran, devine mai mult de atât și se transformă într-un adevărat pivot pentru artă, cultură și creativitate.

Qreator by IQOS este un astfel de loc – un proiect care oferă un spațiu pentru artiști (peste 500 metri pătrați), astfel încât să-și poată desfășura activitatea.

Ce înseamnă asta?

Cânți, compui muzică, însă nu ai spațiu și tehnologie pentru a înregistra un cântec? Rezervă pentru câteva ore camera de muzică din Qreator, ia-ți prietenii sau colegii cu tine și dă-i drumul la treabă!
Dansezi sau vrei să faci repetiții pentru o piesă de teatru? Trebuie doar să dai un telefon și să faci o rezervare. În camera de dans si film ai la dispoziție oglinzi, vestiare și scaune.
Dar ce spui de un studio foto cu lumini și fundaluri speciale? În cameră dedicată poți folosi, fie aparatul tău foto, fie echipamentul deja existent.

După muncă și răsplată

Cum orice lucru bun necesită și o zonă de re-energizare, găsești la Qreator atât cafea, cât și băuturi care să-ți dea un plus de energie, o cameră dedicată tehnologiei, una de relaxare și încă una care poate fi transformată într-un meeting room.

Qreator by IQOS are ca scop susținerea industriilor creative. De asemenea, există și o cameră a tutunului, unde poți afla cum IQOS a reinventat istoria tutunului: încălzire fără foc, fără fum și fără scrum!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment