Pudra compactă Dior – Diorskin Forever

Pudra compactă Diorskin Forever poate fi folosită ca un produs pentru a finisa machiajul, însă, dacă alegi o nuanță mai închisă, merge perfect ca autobronzant. Această pudră are o textură cremoasă, făcând aplicarea sa ușoară. Potrivit acestei texturi, folosirea sa a fost, pentru mine, predominantă în timpul iernii.Dacă erai nehotărâtă până acum în privința alegerii unei pudre mai ales pentru această perioadă friguroasă, ar trebui să încerci Diorskin Forever.

Pudra-compactă-Dior-Diorskin ForeverAplicată peste fondul de ten lichid, am observat că efectul pe care îl conferă este unul natural, cu estomparea roșeții pielii și imperfecțiunilor. De asemenea, acest produs mărește durata în care machiajul rezistă intact. Finisajul satinat-mat al pudrei Diorskin Forever revitalizează paloarea feței, fără a face pielea să se usuce sau să pară prea încărcată. Cu toate acestea, o recomand persoanelor cu piele normală sau uscată. Conform site-ului oficial Dior, această pudră acționează și ca un scut protector, care apără pielea de poluare și de radicalii liberi, chiar și în cele mai neprietenoase medii.

Gama de nuanțe Dior nu este una impresionantă, dar are o diversitate aplicabilă atât persoanelor cu tenul deschis, cât și celor cu tenul cafeniu. În ambele cazuri, peste fondul de ten și anticearcăn, poți folosi o nuanță a pudei compacte cât mai apropiată de culoarea pielii tale pentru fixarea machiajului sau una mai închisă pentru un efect bronzant.
Datorită ambalajului compact și husei de catifea în care se află, este alegerea perfectă și pentru setul de călătorie. Un alt punct forte al său este reprezentat de faptul că nu are miros. Așa că, din fericire, nu îți va fi perturbată mireasma parfumului.

Această pudră mi-a lăsat pielea catifelată și, mai mult, oferă chiar și protecție solară. Este tipul de acoperire de zi cu zi, care te face să te simți confortabil oriunde ai merge.

 

Sursă foto: dior.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment