Prințul Harry a confirmat relația cu Megan Markle

Printul Harry

Marți dimineață, Palatul Kensington a transmis publicității un comunicat cu privire la viață personala a prințului Harry.

Cu toate că rareori ia măsuri cu privire la articole tendențioase care îl vizează în mod direct, acum a considerat că s-a întrecut măsura când iubita lui, Meghan Markle (Rachel din Suits) și familia acesteia, au fost supuse unui val de abuz și hărțuire.

Prințul Harry s-a declarat foarte îngrijorat cu privire la siguranța lor, având în vedere încercările reporterilor și ai fotografilor de a intra ilegal acasă la mama sa, mită oferită de cele mai mari publicații fostului prieten al actriței, și hărțuirea tuturor persoanelor dragi din viața ei de către presă.
În comunicat, Prințul Harry a recunoscut relația dintre el și Meghan Markle și faptul că datează de câteva luni.

La final, Prințul Harry a punctat că speră că oamenii imparțiali vor înțelege de ce a considerat necesar să vorbească public cu privire la aceste abuzuri!

Cine este Meghan Markle?

S-a născut în Los Angeles și militează pentru egalitățile de gen și de rasă, ea fiind victima discriminării încă de când era mică. Tatăl ei este caucazian, iar mama africană, motiv pentru care în copilărie se credea că mama îi este bonă.

Valul de critici a urmărit-o şi în carieră. „Nu eram suficient de neagră pentru roluri ale personajelor de culoare şi nu eram suficient de albă pentru roluri de oameni albi“, a mărturisit chiar ea.

Meghan Markle a fost căsătorită cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Leave Your Comment