Primul Te iubesc – Când îi spui pentru prima dată că îl iubești

Primul Te iubesc – Când îi spui pentru prima dată că îl iubești

Începutul unei relații vine cu o groază de lucruri noi în viața ta, cu frământări, întrebări, fluturi în stomac, incertitudini. Începi să-ți pui întrebarea dacă și el/ea te iubește sau dacă o să te iubească, dacă lucrurile vor merge bine sau dacă nu cumva te grăbești să-i spui ce simți.

La întrebarea „Când îi spui primul Te iubesc” nu-ți putem răspunde altceva decât: atunci când simți că îl/o iubești cu adevărat. Trebuie să ții cont totuși că a fi îndrăgostit nu este același lucru cu a iubi. Fluturii în stomac și dorința de a fi cu el nu înseamnă că ai ajuns să-l iubești, ceea ce ar însemna să-l minți spunându-i că îl iubești după numai câteva ieșiri.

Dacă te hotărăști să-i spui asta, ai grijă să alegi momentul potrivit, pentru că riști să nu ți se răspundă cu aceleași cuvinte. Dacă totuși nu-ți răspunde în niciun fel, nu te panica, poate este doar surprins și mai are nevoie de ceva timp până adulmecă tot ce se întâmplă.

În concluzie, primul te iubesc nu are un număr de zile, săptămâni sau luni, îl spui pur și simplu atunci cînd simți și mai mult decât atât nu uita că iubirea se simte cel mai mult din fapte și gesturi, dar dacă poți asigură-te că folosești si cuvintele magice!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment