Prietena cu fostul – Ce se intampla daca hotarati sa ramaneti prieteni

Prietena cu fostul – Ce se intampla daca hotarati sa ramaneti prieteni

Deseori aud in stanga si-n dreapta aceasta minunata fraza „Sper ca putem ramane macar prieteni daca ne despartim”! Este posibil acest lucru? Nu prea.

De regula, aceste cuvinte sunt folosite si/sau gandite atunci cand cel care le rosteste vrea sa aplaneze despartirea sau cand pur si simplu isi doreste ca persoana care i-a fost alaturi sa mai stea ceva timp in viata lui.

Este imposibila o relatie de prietenie intre doua persoane care s-au iubit, care au simtit sentimentul de gelozie, de pasiune, de dorinta.. Ganditi-va in felul urmator: va certati, va despartiti, va spuneti sa ramaneti prieteni, sunteti dusmanosi o perioada (datorita motivului pentru care ati hotarat sa va despartiti), apoi motivul de cearta se diminueaza, il uitati si apar amintirile, dar nu orice amintiri, ci acelea cand va era bine, cand aveati partide de amor cu nabadai, cand va tachinati unul pe celalalt. Rezultatul? Bunii prieteni ajung sa aiba din nou relatii sexuale, dupa care o vor lua de la capat cu aceleasi certuri.

Dupa orice despartire, relatia ta cu fostul trebuie sa fie una clara, limitata doar la a va saluta daca va intalniti si nicidecum la declaratii despre aventurile voastre sau conversatii care ii pot da motive sa creada ca veti fi din nou impreuna.

Retine faptul ca atunci cand ati ajuns la cuvantul „despartire” lucrurile nu mai pot da inapoi. Este probabil un cuvant a carui semnificatie inca nu o constientizezi, dar daca unul dintre voi a fost in stare sa se gandeasca la asta, inseamna ca lucrurile undeva au inceput sa scartaie!

TIPS: Nu-ti prelungi agonia stand agatat/a de o fosta relatie, chiar daca a inceput sa fie „fosta” de numai cateva ore sau zile.

Tu ai reusit sa ramai prietena cu fostul tau?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment