Prieten sau nu cu fosta?

fosta

Eu zic că nu, alții spun că da. Și nu spun asta pentru că aș fi nebuna aia geloasă și isterică, ci pentru că există câteva motive pentru care mai bine ar fi să nu rămâi prieten cu fosta.

V-ați despărțit. Cu siguranță nu s-a întâmplat asta de prea mult bine, căci dacă vă era bine, probabil că erați și acum împreună. Poate că nu v-ați despărțit urât, poate că ați lăsat loc de bună ziua. Dar… așa-i că nu ați fost de acord unul cu celălalt în anumite situații? Și atunci, de ce ți-ai dori să rămâi prieten cu ea? Sau invers? De ce ți-ai dori să rămâi prietenă cu el?

Cum ar trebui să arate relația cu fosta?

Ieșiți împreună sau ieșiți în patru? Și noilor persoane din viața voastră ce le veți spune? Că sunteți prieteni și atât? Asta ar însemna să mințiți. Că sunteți foști iubiți și că totul s-a terminat între voi, dar acum sunteți doar prieteni? Este greu de înțeles și asta înseamnă să presărați urme de îndoială în noua relație. Merită sau nu să faceți asta? Eu cred că nu.

De ce nu ar trebui să rămâi prieten cu fosta?

Pentru că aveți păreri diferite. Gândește-te la rece și fii sincer. Dacă nu v-ați înțeles la momentul potrivit, chiar credeți că puteți fi atât de buni prieteni acum? Dacă au fost lucruri care vă enervau atunci, cum credeți voi că s-ar schimba lucrurile acum? Poate că o perioadă de timp o să vă puteți înțelege, însă mai devreme sau mai târziu o să vă scoateți ochii. Și dacă se va întâmpla asta, cum crezi că s-ar simți celălalt de lângă tine? Cum s-ar simți știind că fostul sau fosta te-a scos din sărite? Bine în niciun caz!

fosta
Sursă: pixabay.com

Pentru că nu veți putea fi sinceri. Prietenia adevărată implică sinceritate. Cât de sincer poți fi față de o persoană care ți-a trecut prin pat? Cât de sincer îi poți spune că persoana de lângă ea îi este sau nu potrivită?

Pentru că se uită alții strâmb. Aș putea fi numită superficială, însă este o realitate. Există persoane rău intenționate sua cărora pur și simplu le place bârfa. De ce ai vrea să-ți pui noul partener într-o situație atât de penibilă? Îmi sună a egoism din oricare unghi aș privi situația.

Se spune că atunci când ai o nouă relație e bine să îți păstrezi prietenii și să nu uiți de ei. Nu e o idee rea deloc, mai ales dacă luăm în calcul faptul că relația poate merge prost.

Eu nu sunt de acord să păstrezi o relație de prietenie cu fostul sau fosta și când spun asta nu mă refer la salutul de bun simț sau la întrebările banale, precum Ce mai faci?, ci la ieșiri și povestiri intime. Voi ce părere aveți?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment