Prezervativul care te avertizează dacă partenerul are BTS

prezervativ

Prezervativul este cea mai sigură metodă de protecție din prezent, însă v-ați întrebat vreodată cum ar fi să aveți la dispoziție un prezervativ care să vă avertizeze atunci când detectează o boală cu transmitere? Ei bine, niște tineri au inventat prezervativul care își schimbă culoarea atunci când intră în contact cu niște patogeni, astfel încât în viitor nu va mai fi necesar să mergeți la medic pentru  a vă verifica starea de sănătate.

Acești tineri nu sunt doar cool, ci pur și simplu sunt geniali! Un grup de elevi a inventat prezervativul care strălucește atunci când intră în contact cu BTS, însă cu siguranță, nu aceasta este strălucirea pe care ne-o dorim în dormitor!

prezervativPrezervativul, poreclit S.T.EYE a câștigat la categoria sănătate a premiilor TeenTech, competiție ce se desfășoară anual în Londra și urmărește să încurajeze tinerii să-și dea seama de adevăratul lor potențial, dar mai ales să fie conștienți de riscurile la care se expun.
Teoretic, S.T.EYE are în compoziția sa molecule care strălucesc atunci când intră în contact cu diferiți agenți patogeni. De exemplu, prezervativul va căpăta o strălucire verde atunci când va intra în contact cu chlamidia, galben pentru herpes, violet pentru virusul papiloma (HPV) și albastru pentru sifilis. O astfel de situație l-ar face pe partener cu siguranță să se simtă stânjenit. În cadrul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA se estimează că există aproximativ 20 de milioane de cazuri noi de boli cu transmitere în fiecare an și multe dintre cazuri nu sunt detectate sau raportate către medici.

Am creat S.T.EYE ca o metodă alternativă pentru detectarea BTS-urilor grave pentru a ajuta generațiile viitoare, astfel încât oamenii să ia măsuri imediate chiar în intimitatea casei lor fără să se mai simtă rușinați sau înfricoșați de consultația medicului„, a declarat Ali pentru Daily Mail.

Echipa a primit 1000 de lire sterine, iar premiul se va acorda anul acesta la Palatul Buckingham. Invenția, deși un concept interesant și util, este încă la stadiul de idee, dar în viitor urmează să se realizeze un prototip.

Prima întrebare din partea jurnalistului Daily Dot constată deja un obstacol în ceea ce privește invenția tinerilor: boala cărui partener va fi detectată? A celui care va purta prezervativul sau a partenerei? Sau poate a ambilor parteneri?

În orice caz, până când va fi lansat acest produs minunat, nu uitați să vă protejați și să faceți teste medicale periodice. Tu ai folosi un astfel de prezervativ?

Sursă foto: pixabay.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment