Prăjiturile de casă, o alegere mai sănătoasă

Prajituri comanda

Sigur ți-ai spus și tu cel puțin o dată că poftești la ceva bun și imediat după, te-ai gândit la miile de calorii pe care le conțin dulciurile din comerț. Pe lângă faptul că nu au un beneficiu real, prăjiturile din comerț conțin tot felul de conservanți, E-uri și coloranți artificiali.

Vestea bună este că există prăjituri care nu sunt nocive sănătății și mai mult decât atât, vă pot furniza nutrienți corpului, fie din fructe, fie din cremele de ou sau produse lactate de calitate. Rareori aveți ocazia să găsiți produse dulci și nutritive fără coloranți și conservanți în comerț, așa că mai bine vă pregătiți prăjiturile acasă.

Pe vremuri, cel mai consumat dulce era o porție generoasă de dulceață: avea fructe, lămâie, zahăr și uneori vanilie. Dulceața furniza oricărei persoane fibre din fructe și astfel era considerat un dulce hrănitor, chiar dacă avea un conținut bogat de zahăr. Astăzi, varianta cea mai bună din punct de vedere nutrițional este zahărul brun, nerafinat, care păstrează un aport de vitamine și minerale (melasa).

Eu sunt un anti-talent în bucătărie și nici nu am timpul necesar pentru a pregăti prăjituri de casă, însă am găsit cea mai bună variantă: Dulce de casă. Sunt cele mai bune prăjituri pe care le-am mâncat vreodată și în afară de asta, sunt preparate cu drag, de două gospodine – mamă și fiică, care folosesc numai ingrediente din propria gospodărie! Plus că se aproprie Sărbătorile de Crăciun și prefer ca în această perioadă, puținul timp liber pe care îl am la dispoziție să îl petrec la cumpărături, căutând cadouri pentru cei dragi, decât să „prăjituresc”.. recunosc! Tot ce trebuie să faceți este să sunați la 0729.498.576 și să comandați prăjitura preferată, fie pentru cei dragi, fie pentru colegii de birou.

Și dacă nu știți ce să comandați, puteți arunca o privire aici: Dulce de casă.

Prajituri comanda

De asemenea, ca să vă dau un pont… prăjitura „Regina” este vedeta afacerii. Ea se numără printre preferințele multor clienți din portofoliul de pofticioși pe care Dulce de casă îl are.

Poftă mare la îndulcit!

P.S. Recomand cu drag prăjiturile de casă CiocoCremoso, blatul și crema de frișcă au un conținut optim de ciocolată, care oferă un gust cremos, delicios papilelor gustative. Curcubeu în cerul gurii!

Sursă foto: Dulce de casă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment