Poziții pentru bărbații înalți

Bărbații înalți pot întâmpina dificultăți dacă au iubite mici de înălțime atunci când vine vorba despre poziții, însă din fericire, există câteva recomandări demne de luat în seamă.

Iată care sunt cele mai bune poziții pentru bărbații înalți:

1. Femeia deasupra: este una dintre cele mai bune poziții pentru amândoi, în primul rând pentru că nu mai contează înălțimea niciunuia dintre voi și în al doilea rând pentru că femeia deține controlul și termină destul de repede. Femeia poate sta sprijinită de perete sau tăblia patului atunci când obosește, iar bărbatul o poate susține și ridica de șolduri.

2. Sprijinită de perete. Dacă ești un bărbat înalt și bine făcut, poți sta față în față cu iubita ta și să o sprijini de perete. Aceasta își poate încolăci picioarele peste șoldurile tale, în timp ce tu o susții și o ridici la nivelul tău. Un avantaj al acestei poziții este durata actului, fiind o poziție destul de solicitantă pentru el.

pozitii-pentru-barbati-inalti3. Lingurița: este o poziție care presupune să stați culcați pe o parte, femeia stă cu spatele, ceea ce îi poate oferi o plăcere suplimentară, mai ales dacă o săruți pe gât sau umăr. Este una dintre cele mai intime poziții.

4. Femeia stă pe burtă: se recomandă să pui o pernă sub tine pentru a fi mai ridicată (în funcție de cât de mare este diferența dintre voi doi).

5. O altă variantă a poziției în care femeia stă deasupra bărbatului este să stea deasupra, dar cu spatele la el. Bărbații sunt înnebuniți după imaginea pe care i-o oferi, mai ales dacă ai un spate frumos. De asemenea, mai puteți sta amândoi în șezut și femeia deasupra. Este o poziție intimă și ușor de făcut.

6. Pe scaun. Bărbatul stă așezat pe un scaun, iar femeia se pune deasupra, controlând mișcarea sprijinindu-se cu brațele de spătarul scaunului și cu picioarele pe podea.

7. Poziția misionarului: Clasic, dar plăcut. Îți poți încolăci picioarele în jurului sau îți sprijini tălpile pe pat și faci contre (adică sincronizezi mișcările tale cu ale lui).

Poziția de doggy style este de evitat, fiind posibilă între parteneri care au înălțimea asemănătoare.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment