Poți iubi două persoane în același timp?

Poți iubi două persoane în același timp?

V-am vorbit despre motivul pentru care bărbații aleg să înșele, însă acum îmi pun întrebarea dacă se poate să iubești două persoane în același timp. Am găsit un citat interesant spus de Johnny Depp: Dacă iubești doi oameni în același timp, alege-l pe cel de-al doilea, pentru că, dacă l-ai fi iubit cu adevărat pe primul, nu te-ai fi îndrăgostit de al doilea.

În principiu, atunci când ajungi să deschizi ochii către o altă persoană este clar că îți lipsește ceva din propria relație și atunci ai de ales: fie încerci să îți refaci relația și să faci în așa fel încât să nu-ți mai lipsească nimic, fie renunți și o iei de la capăt cu acea persoană care te face să te simți împlinit. Personal, nu cred că poți iubi două persoane în același timp, cel puțin nu în egală măsură.

Poti iubi doua persoane in acelasi timpNu poți iubi sincer atunci când stai în pat cu cel/cea cu care ai o relație de lungă durată și totuși te gândești la altcineva. Ispite apar tot timpul, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dar până la urmă ține de tine dacă vrei să faci dintr-o atracție fizică ceva mai mult și nu cred că este tocmai plăcut să te gândești la două persoane și să joci pe front dublu. Poate fi o situație stresantă, atât pentru tine, cel/cea care „iubește” două persoane, cât și pentru cel care este pe locul doi.

Nu am fost în situația de a iubi două persoane în același timp, dar cred ca indiferent de alegere, nu va fi o relație de durată. A treia persoană ar trebui să știe că este în plus și dacă totuși la un moment dat va ocupa locul întâi, va ajunge să se gândească dacă nu cumva o să mai apară o altă persoană așa cum s-a întâmplat cu ea.

Un lucru este cert, ca să ajungi să iubești cu adevărat ai nevoie de timp, de mult timp, restul se numește doar atracție fizică, moft sau lipsuri din propria ta viață.

Tu ce părere ai? Poți iubi două persoane în același timp?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment