Poți iubi doi bărbați în același timp?

Întrebare întrebătoare: Poți iubi doi bărbați în același timp? Cred că da. Dacă voiam un răspuns la întrebarea asta în urmă cu câțiva ani spuneam clar și răspicat NU, însă acum cred că se poate. Câtă vreme există jumătăți de măsură într-o relație, cred că poți iubi în feluri diferite doi oameni complet diferiți.

Se poate să fiu blamată și pusă la zid sau poate că unii o să mă întrebați dacă am sau nu vreun amant. N-am. Știți discuțiile acelea în care femeile se plâng că „bărbatul ăsta îmi oferă ceva ce nu am avut cu celălalt, dar îmi lipsește nebunia din cealaltă relație?” Probabil că este cea mai egoistă formă de iubire, dar până la urmă tot iubire se numește.

Să presupunem că vorbim despre o relație neconsumată sau care nu a fost împărtășită în egală măsură și despre o persoană imatură emoțional. Încheie relația cu sau fără voia ei, continuă să idealizeze un bărbat din trecut, dar în același timp se împacă cu ideea că nu s-a putut mai mult. Așadar, începe o nouă relație, e mulțumită de noul EL, dar undeva în adâncul sufletului ei știe că nostalgia trecutului nu-i va permite să iubească în adevăratul sens al cuvântului bărbatul din prezent. Iubește sau nu această femeie doi bărbați complet diferiți? Poate că iubește doar o idee.
Să trăiești cu doi pași în prezent și unul în trecut este cea mai cretină alegere pe care o poți face. Și cred că de multe ori, relațiile se încheie urât tocmai din această frică, pe care o conștientăm mai mult sau mai puțin. Nu e mai simplu când știi că nu te mai poți întoarce la ce a fost? Până una alta, lucrurile pot fi evitate dacă îți acorzi timpul necesar de a conștientiza că relația din trecut nu ar fi avut altă finalitate.

Ca să iubești o relație din trecut și un bărbat din prezent ai nevoie de o doză incredibilă de imaturitate emoțională, dar să iubești doi în prezent? Mereu m-am întrebat de ce înșală femeile cărora nu le lipsesc banii. Cam ăsta e primul lucru la care te gândești: are un bărbat acasă, dar totuși mai umblă și prin patul altuia. Ah, da! Materialista nefericită! Și dacă nu face asta? Dacă nu stă în patul altuia pentru bani? Dacă totuși bărbatul ei de acasă este la fel de bun în pat sau chiar mai bun? Dacă bărbatul ei are la fel de mulți bani sau chiar mai mulți? Ce se întâmplă în mintea și sufletul unei femei care se împarte în două? Stendhal spunea că Fericirea o atingi arareori, dar merită să alergi după ea toată viața. Când ajungi să iubești doi bărbați în același timp, îți cam porți povara. Și mai cred că este o iubire egoistă și nu are nici pe departe cea mai frumoasă formă. Cărțile spun că iubirea adevărată nu are nici cea mai mică urmă de egoism. Iubești pentru că iubești. Când sunt doi bărbați, pe unul îl iubești că e deștept, pe celălalt pentru că îți spune poezii. Sau cum vreți voi.

Da, poți să iubești doi bărbați în același timp, dar nu vei fi niciodată o femeie completă. Pentru că ești egoistă.

Iubire pură vă doresc!

Tu ce părere ai? Poți iubi doi bărbați în același timp?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

  1. Reply
    Mihai Topala

    Parerea mea este ca de fapt nu-l iubeste pe niciunul si nici macar nu este sincera cu ea,cu ceilalti nici atat,acesta femeie.

Leave Your Comment