Postura de amantă e o opțiune

Amanta

Postura de amantă înseamnă umilință, resturi, mizerie, lipsă de demnitate, tristețe. Postura de amantă nu înseamnă victimă. Și știi de ce? Pentru că tu ai ales. Și mai știi de ce? Pentru că ai simțit că nu meriți un bărbat doar al tău. Așa că, draga mea, nu te plânge. Să fii amantă este o opțiune care îți aparține!

Da, te poți îndrăgosti de bărbatul nepotrivit. Da, se poate ca el să te mintă o perioadă, dar în aceeași măsură ar trebui să ai o părere mai bună despre tine. Dacă ți se oferă resturi și iluzii, tu le accepți? Îți sunt suficiente? Nu ar trebui să-ți fie.

Sigur că poți cădea în plasa lui și sigur că poți crede despre el că este o victimă a mariajului ratat sau a unei relații de cuplu bolnăvicioase. Știi și tu ce urmează: „Nu mă înțeleg cu nevastă-mea, nu-mi acordă suficient timp, nu mă ascultă, nu mai e la fel de frumoasă„. Oare? Așa să fie?

Amanta
Sursa foto: pixabay.com

Locul doi și frânturile de atenție le alegi tu singură. Nu el, nu nevastă-sa. TU. Și e denigrant. Să spui pas la începutul relației nu e la fel de greu pe cât ți-ar fi dacă tot îi dai șanse și speri că o va lăsa pe prima. Îți spun un lucru pe care cu siguranță îl știi și tu: dacă nu se mai înțelegea cu femeia căreia îi promitea cândva aceleași lucruri pe care ți le promite și ție acum, se despărțeau demult. Cu sau fără apariția ta. Apoi, să presupunem că bărbatul acesta chiar este instabil emoțional și nu știe ce vrea. De unde știi că nu vei ajunge în aceeași situație? De unde știi că nu vei fi chiar tu femeia dată la o parte pentru o alta?

Postura de amantă înseamnă incertitudine, chiar dacă pentru o perioadă scurtă de timp ai siguranța că un bărbat oarecare te vrea, te place sau te dorește. Certitudine, incertitudine, cam așa merg lucrurile. Una caldă, două reci.

Draga mea, postura de amantă nu-ți face cinste! Așa că pentru liniștea și fericirea ta, mai bine spui NU. Singurătatea sperie, dar e mai sănătoasă.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment