Portretul barbatului ideal – Exista barbatul ideal?

Portretul barbatului ideal – Exista barbatul ideal?

„Ideal” un cuvant atat de maret si greu de atins, insa atat de dorit de toata lumea. Exista oare barbatul ideal? Poate ca da, poate ca nu.

Imaginea barbatului ideal poate fi diferita de la femeie la femeie, poate unele considera un barbat ideal cu ochi albastri, altele ii prefera pe cei bruneti, insa pe toate le leaga acelasi lucru: un barbat sigur pe el, puternic, sensibil, dar in acelasi timp dur pentru a le putea apara oricand au nevoie. Imi place sa numesc astfel de barbati, barbatii-pralina: invelis crocant si interior moale.

Copilaria fetitelor este decisiva in crearea imaginii barbatului ideal, ni se spun povesti cu final fericit, cu printi si printese si toti traiesc fericiti pana la adanci batraneti, dar oare povestile astea se aplica si in viata de zi cu zi?

Barbatul ideal este acela care te tine noaptea in brate si desi amorteste, nu se da la o parte, doar sa nu te trezeasca. Barbatul ideal este acela care iti face surprize fara sa-ti reproseze mai tarziu asta, stie sa te asculte atunci cand ai nevoie, te sustine, coboara in miez de noapte sa-ti aduca un Paracetamol daca ai racit, iti spune „Te iubesc” cand esti nervoasa si nu-ti gasesti linistea. Barbatul ideal este cel care iti va purta de grija, te va proteja, dar mai ales te va respecta.

Daca exista barbatul ideal, n-as sti sa va spun inca, dar este o certitudine ca ni-l dorim si visam sa fie „ideal”, ca uneori facem alegeri gresite, asta este alta poveste.

Tu ai intalnit barbatul ideal?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment