Pori dilatați – Soluții împotriva porilor dilatați

Pori dilatați – Soluții împotriva porilor dilatați

Porii dilatați apar în urma unui exces de sebum la nivelul glandelor sebacee. Porii sunt orificii mici ale pielii aflați în legătură cu foliculii de păr și glandele sudoripare.  Astfel de probleme apar de regulă când nu oferi suficientă atenție tenului tău.

Pentru porii dilatați poți aplica tratamente locale, precum derivați de vitamina A sau îți poți face ședințe de microdermabraziune sau peeling chimic.

Înainte de a ajunge la medicul dermatolog este bine să încerci să previi dilatarea porilor, cu ajutorul unei exofolieri periodice, tonifiere și hidratare. Nu uita cât de importantă este demachierea în fiecare seară.

În ceea ce privește remediile naturiste pentru porii dilatați, poți încerca apa de trandafiri și tinctura de castravete cu benzoin. Măștile naturale aplicate periodic, ajută și ele pentru a avea un ten curat și lipsit de sebum. Pentru un ten gras, predispus porilor dilatați, recomandăm aceste măști.

Tu cum lupți împotriva porilor dilatați?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment