Popularitatea in liceu – Cum sa ajungi o persoana populara

Popularitatea in liceu – Cum sa ajungi o persoana populara

Popularitatea in liceu este cel mai ravnit lucru de catre elevi. Este sentimentul pe care fiecare copil si-l doreste, pentru a se simti oarecum puternic printre ceilalti. Problema intervine atunci cand un elev nu reuseste sa devina popular si abordeaza diferite metode de a deveni o „vedeta” mai mult sau mai putin benefice lui.

Cum obtin elevii de astazi popularitatea? Sau care sunt metodele cele mai la indemana lor? De regula, fetele adopta un stil vestimentar mai putin potrivit varstei lor, capata o atitudine mai sexuala, incep sa se fardeze si poate ca reusesc sa aiba o relatie cu cel mai ravnit baiat din scoala.

Baietii devin populari cand castiga meciurile de fotbal sau baschet. Acesti copii care se simt populari intr-un fel sau altul reusesc sa aiba o incredere mai mare in ei, avand sanse mai mari de reusita in viata. Copiii timizi, dar care la randul lor au o parere buna despre ei vor avea reusite certe, dar prin munca mai multa, fara a simti nevoia sa iasa in evidenta cu un anume comportament.

Cei care se simt inferiori in scoala, fie pe motivul popularitatii sau a rezultatelor scolare, ajung sa abordeze tot felul de obiceiuri nesanatoase, precum fumatul, alcoolul sau un anturaj gresit. Astfel de copii se vor simti complexati si poate vor acumula tot felul de trairi interne. Intr-un astfel de caz, profesorii si parintii sunt cei mai importanti, pentru ca ei sunt cei care pot contribui la formarea personalitatii copilului.

Tu ce faci pentru a obtine popularitatea? Te afecteaza popularitatea altora?

 

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment