Planificarea nuntii – Cum iti planifici nunta

Pentru multe dintre noi, nunta este momentul, la care visam inca de cand eram mici; este evenimentul, care face sa para ca timpul sta pe loc, ca tot Universul este al nostru si emana fericirea, pe care o simtim.

O nunta de vis, necesita o buna organizare, asadar, mai jos, iti oferim cateva informatii utile pentru planificarea nuntii:

Cand vorbim de planificarea unei nunti, primele lucruri, pe care le stabilim sunt: data nuntii, lista de invitati si  bugetul. Inainte de a te apuca, de organizarea propriu-zisa, e bine sa te gandesti, daca ai timp suficient sa organizezi singura totul sau ai nevoie de ajutorul unor specialisti.

Odata stabiliti factorii-cheie, urmatorul pas este cautarea si rezervarea unei biserici, unde se oficiaza cununia religioasa, in cazul in care se doreste.

Dupa toate acestea, foarte importanta  este alegerea unui restaurant. De aceea, cu mult timp inainte de nunta, se viziteaza diferite localuri, pentru a stabili unde se va tine petrecerea, de dupa cununia religioasa. Odata decisi, e bine sa fie facuta si rezervarea, pentru a evita riscul de a nu mai  gasi data dorita, disponibila.

Urmatoarea etapa cand vine vorba de planificarea nuntii presupune: alegerea meniului, aranjarea salonului, alegerea aranjamentelor florale, alegerea tortului,alegerea invitatilor, a lumanarilor si a buchetului de mireasa. Stabilirea tuturor detaliilor ce tin de petrecere:de la contractarea cameramanului si fotografului pana la alegerea playlist-ului sau a artistilor, care vor anima petrecerea.

Etapa finala pentru planficicarea nuntii include si activitatile cele mai placute, pentru o  femeie si anume alegerea accesoriilor si a imbracamintei. Astfel se alege rochia miresei, costumul mirelui, imbracamintea domnisoarelor de onoare, verighetele. De asemenea se pun la punct detaliile machiajului si a coafurii.
Pentru buna desfasurare a evenimentului,se face totul cu buna dispozitie si calm si se stabileste programul din ziua nuntii!

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment