Plan de strategie pentru seducție

Seductie

Sfaturi pentru seducţie

Indiferent dacă abia l-ai cunoscut la petrecerea din weekend sau sunteţi prieteni de ceva timp, dacă vrei să preiei controlul asupra modului în care va decurge relaţia voastră, tot ce trebuie să faci este să apelezi la câteva şiretlicuri şi ai toate şansele să obţii ce îţi doreşti. Uite câteva sfaturi pe care să le urmezi dacă vrei ca planul tău de seducţie să fie un real succes…

Aspectul contează

Dacă te pregăteşti să îl seduci, pune-ţi în valoare trăsăturile fizionomice, mai ales dacă în mod normal nu abuzezi de produsele de make-up. Va fi cu atât mai plăcut surprins de schimbare, mai ales dacă nu îţi stă în obicei să te machiezi, şi îl vei pune pe gânduri. Nu exagera însă, nu vrei să considere că un nas roşu ar putea complimenta machiajul, însă câteva umbre în zona ochilor şi conturarea feţei ţi-ar putea veni în ajutor pentru a crea un look misterios.

Păstrează contactul vizual

Nimic nu spune seducţie cum o spune un contact vizual intens păstrat vreme de câteva secunde, pentru ca apoi să te prefaci că îţi reiei activitatea. Exersează de câteva ori şi observă dacă i-ai captat atenţia; dacă abia l-ai întâlnit şi este la distanţă de tine, ia seama dacă te mai priveşte şi după ce tu ţi-ai îndepărtat privirea. Dacă îl surprinzi uitându-se la tine e probabil să îi fi stârnit interesul.

Simte-te bine în corpul tău

Toate avem zile în care ne simţim nemaipomenit în corpul nostru şi zile în care nu îi suntem cele mai mari fane. Învaţă să îţi apreciezi corpul şi calităţile lui, pentru că numai aşa vei putea căpăta încrederea de care ai nevoie pentru seducţie. Atunci când te simţi bine în propria piele radiezi, iar asta îţi dă un farmec deosebit, care poate fi uşor remarcat.

Zâmbeşte misterios

Adică nu forţat şi cu gura deschisă până la urechi, pentru că cel mai probabil va părea fals. Zâmbeşte-i subtil, încât să se întrebe dacă chiar i-ai zâmbit sau i s-a părut. În combinaţie cu un contact vizual, umbra unui zâmbet îl poate fascina în ceea ce te priveşte.

SeductieExersează-ţi mersul

Şi mersul poate atrage atenţia asupra ta. Menţine spatele drept, umerii traşi înapoi şi mergi elegant şi ai toate şansele să îi atragi privirile. Dacă vrei reţeta succesului, ia-ţi o pereche de tocuri, însă evită să porţi ceva incomod sau în care nu poţi merge cu uşurinţă, deoarece în loc mijloc de seducţie ar putea rezulta un mers caraghios, care aduce mai degrabă a călcat în străchini.

Expune-te, dar nu exagera

Un decolteu subtil sau o fustă cu crăpătură pot fi arme foarte utile în seducţie şi îl pot face curios şi tentat să vadă mai mult în acelaşi timp. Ai însă grijă să nu depăşeşti graniţa dintre senzualitate şi vulgaritate, căci multe o fac des. Nu vrei să afişezi fiecare formă a corpului în splendoarea ei, ci vrei să îl faci să vrea mai mult. Dacă însă devii vulgară, poate se va încumeta pentru o noapte, însă pentru a doua nici că-l mai prinzi. În fond, cine vrea alături o femeie care se dezbracă pentru ochii tuturor?

Sursă foto: pixlr.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment