Pisica sau caine – Ce animal de companie alegi

Pisica sau caine – Ce animal de companie alegi

Un animal de companie poate fi cel mai adevarat prieten cand ai cea mai mare nevoie, poti gasi cele mai sincere sentimente de dragoste, dar mai ales, un animal de companie iti este loial.

Cand te hotarasti ca vrei un animal de companie, trebuie sa tii cont si de nevoile lui, nu doar de ale tale.

De exemplu, daca alegi un caine, trebuie sa fii disponibil cel putin de doua ori pe zi sa il scoti afara. Pisica are avantajul ca face la litiera, insa trebuie sa arunci murdaria.

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este blana. Indiferent daca e pisica sau caine, o blana deasa trebuie periata pentru a nu lasa par prin casa, dar si pentru confortul animalului. Blana deasa se incurca repede si singura solutie este sa-i tai din blanita.

Marimea animalului este la fel de importanta, un caine de talie mare are nevoie de spatiu si nu sunt potriviti pentru apartament, in schimb pisicile nu au nicio problema cu apartamentele si se pot obisnui chiar si cu spatiile foarte mici.

Noi recomandam pisicutele persane sau british short hair, cat despre cainii de talie mare, samoyezii sunt cu siguranta cei mai frumosi caini.

Tie ce animal de companie iti place?

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment