Pielea întoarsă: tendințe obligatorii în 2015

Pantaloni din piele întoarsă

Pielea întoarsă este considerată o țesătură de lux, însă oarecum dificil de introdus în ținutele de zi cu zi. Cu toate astea, mă îndoiesc că există cineva care să nu iubească piesele vestimentare sau încalțămintea din piele întoarsă!

Pielea de căprioară este un must-have pentru primăvara-vara anului 2015, însă designerii au început deja să o prezinte și în colecțiile de toamnă-iarnă 2015.

Cum stilul boho își face simțită prezența din ce în ce mai mult, în primăvara-vara anului 2015 vom putea purta rochii din piele întoarsă în stilul anilor ’70, jachete și cizme din piele cu franjuri. Acestea sunt piesele vestimentare care îți vor asigura o ținută lejeră, fără a-ți lipsi totuși luxul.

Iată cum poți purta corect pielea întoarsă în 2015:

1. Anii ’70:

Dacă părinții noștri ar fi păstrat toate acele piese vestimentare specifice anilor ’70, acum trebuia doar să le dăm un upgrade și am fi fost deja în tendințe! Tăieturile retro și nuanțele de portocaliu ars sau verde smarald inspiră un strop de nostalgie și îți oferă o notă de sex-appeal oriunde te-ai afișa.

Tinute din piele intoarsa

 

2. Stilul boho & Hippie:

Nimic nu reprezintă mai bine stilul boho decât o piele întoarsă de căprioară sau vițel! Pentru primăvara/vara anului 2015 alege rochiile maxi purtate cu veste midi în culori vibrante sau nuanța clasică de maro. Nu uita de machiajul și coafura care trebuie să completeze look-ul boho: poartă întotdeauna cărarea pe mijloc și optează pentru un machiaj arămiu.

Rochie maxi din piele intoarsa

3. Pielea întoarsă modernă:

Pielea întoarsă nu este dedicată numai femeilor care preferă stilul retro, ci poate fi purtată la fel de ușor și în combinații vibrante și moderne! Stilurile, culorile și cusăturile au fost upgradate pentru femeia modernă, intrigantă și cu sex-appeal. Poți alege oricând o pereche de pantaloni din piele întoarsă sport pe care să-i porți cu sandale gladiator înalte și un top în nuanțe de bleu. O astfel de ținută este întotdeauna binevenită când vrei să te simți liberă, dar elegantă. Evită accesoriile și alege întotdeauna o geantă mare de mână.

Pantaloni din piele întoarsă

4. Piele întoarsă colorată:

Când spui piele întoarsă te gândești imediat la tonurile de caramel deschis până la mahon, însă anul acesta, designerii ne propun ținute în culori vibrante, de la nuanțe reci de verde smarald și albastru până la culori calde de roz, liliac sau piersică.

Piele întoarsă verdeTips: Atunci când porți piele de căprioară trebuie să o combini cu materiale și texturi în contrast. De exemplu: poartă o fustă din piele cu o cămașă din denim sau chiar mătase.

Sursă foto: Vogue UK

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment