Petrecere cocktail – Ce tinuta abordez?

Petrecere cocktail – Ce tinuta abordez?

Atunci cand primesti o invitatie la o petrecere “cocktail” trebuie sa stii ca pentru barbati este indicat un costum clasic, iar pentru femei o rochie trei sferturi, taiata pe genunchi sau la cativa centimetri sub genunchi. Cocktailurile iti permite o exprimare destul de libera, in functie de gradul de importanta a evenimentului, a sezonului si a spatiului in care se desfasoara.

Vara permite barbatilor sa inlocuiasca acel costum clasic cu un sacou bine croit, o camasa simpla si o cravata, iar femeile pot purta rochiile din straturi de voal, accesorizate.

Iarna bratele si decolteul pot fi acoperite cu un sal, bolero sau o capa. Se accepta si combinatiile de pantaloni eleganti cu un top mai special. Coafura si machiajul trebuie sa fie adaptate evenimentului.

Beautytips iti ofera cateva sugestii pentru anul 2012 de la faimosul designer Philip Armstrong:


Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment