Personalitatea în funcție de horoscopul spaniol

Horoscopul spaniol este fascinant, cu iz mediteranean, bazat pe elemente și simboluri străvechi, dar asociat cu esența și cultura spaniolilor.
Horoscopul spaniol se bazează pe ziua lunii în care te-ai născut și are nouă zodii. Află și tu ce personalitate ai în funcție de horoscopul spaniol:

1, 10, 19, 28 ale lunii: Zodia Toreadorului. Ești o persoană hotărâtă și independentă. Știi foarte bine ce îți dorești de la viață și de la persoanele din jurul tău. Ai idei și viziuni puternice, pe care le impui cu ușurință. Datorită firii tale atrăgătoare vei avea mulți prieteni, însă trebuie să fii mai tolerantă dacă îți dorești să îi păstrezi pentru o perioadă lungă de timp.

2, 11, 20, 29 ale lunii: zodia Flamenco. Ești o persoană calmă, pașnică și îți place să trăiești în prezent. Ești un bun prieten de fiecare dată când aceștia au nevoie de ajutorul tău. Empatizezi ușor, te enervezi greu, însă atunci când o faci ai izbucniri care pot provoca teamă celor din jur. Ai o pasiune pentru frumos și îți place să trăiești intens experiențele vieții.

3, 12, 21, 30 ale lunii: zodia Maurului. Ești optimist și îți place să cucerești. Debordezi de energie și de cele mai multe ori îi molipsești pe ceilalți cu starea ta. Ești o persoană norocoasă și reușești să obții tot ce îți dorești fără prea mult efort. Este posibil ca dragostea adevărată să o simți la o vârstă destul de matură.

4, 13, 22, 31 ale lunii: zodia Moara de vânt. Ai o personalitate amestecată, de la nonconformism, viziune, înțelegere și încăpățânare, adaptabilitate și înflexibilitate până la toleranță. Îți este ușor să-i înțelegi pe ceilalți, însă când vine vorba despre tine, lucrurile se complică. Îți știi calitățile, însă ai tendința de a nu avea suficientă încredere în tine.

horoscopul-spaniol5, 14, 23 ale lunii: zodia Cidului. Ai o personalitate magnetică și atrăgătoare. Poate că pari ușor de citit, însă realitatea este alta. Puține persoane ajung să te cunoască în adevăratul sens al cuvântului. Ești o fire directă și îți place să spui lucrurilor pe nume.

6, 15, 24 ale lunii: zodia Garoafei roșii. Sensibil și delicat, dar cu instincte puternice pe care le folosești de fiecare dată când te confrunți cu situații dificile. Empatizezi ușor, oferi tandrețe și înțelegere în relația de cuplu, însă ai o problemă: pui totul la suflet, deși pot fi lucruri mărunte.

7, 16, 25 ale lunii: zodia Taurului. Îți plac schimbările, însă te adaptezi greu acestora. Nu te atașezi foarte ușor nici de oameni, dar atunci când reușești să stabilești o relație, va fi pe viață. Te îndrăgostești greu și rar, însă când o faci e cu adevărat profundă.

8, 17, 26 ale lunii: zodia Mina lobata. Te ghidezi după adevăratele valori ale vieții. Crezi în adevăr, ai încredere în persoanele din jurul tău și atunci când ești dezamăgit, suferi prea mult.

9, 18, 27 ale lunii: zodia Sangriei. Îți place libertatea, nu accepți să fii limitat sau să ți se impună reguli. În viață vei avea succes repede pentru că te ghidezi după propriile tale alegeri și reguli. Pentru ceilalți, poți părea superficial, deși nu este nici pe departe adevărat.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment