Pericolul retelelor de socializare – Afla de ce copilul tau nu trebuie sa aiba acces la ele

Pericolul retelelor de socializare – Afla de ce copilul tau nu trebuie sa aiba acces la ele

Retelele de socializare sunt pe cat de utile, pe atat de periculoase, mai ales pentru copii. Desi sa ai cel putin un cont pe o retea de socializare este „la moda”, pentru persoanele obsedate, nu este decat o cale mai usoara de a gasi noi victime.

Minorii sunt foarte usor de pacalit, mai ales daca tii cont de faptul ca ei isi doresc sa fie tratati ca niste oameni maturi, fiind unul dintre motivele principale pentru care adolescentii isi ascund varsta reala. Ei au nevoie de atentie, de laude, de incredere in sine.. si cati doritori de a atrage minorii in capcane nu sunt?

Daca totusi iti doresti sa iti lasi copilul sa fie „in rand cu lumea” incearca sa il controlezi fara sa stie pentru a nu avea parte de surprize neplacute. Acorda atentie la informatiile pe care le ofera celor cu care socializeaza, varsta, adresa, ai grija sa nu spuna la ce scoala invata si daca se poate sa evite sa puna fotografii reale.

Daca vrei sa intelegi mai bine, iti recomandam sa te uiti la filmul „Trust” si vei avea cu siguranta ceva de invatat.

Copilul tau are acces la retelele de socializare?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment