Pentru bărbați – Cum să înșelați inteligent

Pentru bărbați – Cum să înșelați inteligent

Există posibilitatea să-mi sară femeile-n cap, însă dacă tot e în natura bărbatului să se uite prin grădina vecinei, mă gândesc că ar trebui să o facă mai inteligent, cu atât mai mult dacă scopul lor este doar să-și dovedească bărbăția.

Și spun așa:

Dacă optați pentru o viitoare amantă, aventură sau cum s-o numi o a treia persoană, trebuie să vă luați măsuri de precauție, cu atât mai mult dacă nu vă doriți să renunțați la relația oficială.

1. Achiziționați-vă un telefon și o nouă cartelă pe care să o folosiți doar cu cealaltă. Dacă vă este dificil să-l ascundeți de iubită/soție, puteți apela la un prieten. Sunt convinsă că există cel puțin o prezență masculină care să vă sprijine într-o astfel de problemă.

2. Facebook: deosebită invenție, o minunată rețea de socializare plină de chestii mici care abia așteaptă să dea din coadă și femei lipsite de scrupule și viață personală. Mediul perfect de a-ți căuta felina în călduri. Noi, femeile, simțim de fiecare dată când voi, minunați bărbați, călcați pe bec, așa că vă propun următorul lucru: nu utilizați propriul cont pentru agățat sau dacă aveți 10 minute, creați un nou cont (și ar fi bine să nu optați pentru remember password).

Cum sa inseli inteligent3. Ați găsit ce ați căutat, ea vrei, tu vrei, cea de acasă nu prea ar vrea, dar tu ești bărbat inteligent și femeia ta nu află. Ce faci acum? În niciun caz nu îți aduci amanta acasă. Femeile lasă păr! Fire care se bagă peste tot, oricât ai da cu aspiratorul după. Așadar, optează pentru casa ei sau o cameră de hotel dacă nu-ți dorești ca acea femeie care îți gătește și îți spală lenjeria intimă să găsească fire de păr prin chiloței.

4. Vrei să-ți scoți amanta-n oraș să-i arăți și potențialul tău financiar? Ideal ar fi să renunți la o astfel de idee, însă dacă nu te poți abține, apelează la un prieten, astfel încât să ieșiți în 3. Doar vrei să fii acoperit dacă vei fi văzut de cineva cunoscut, nu?

5. Alege o amantă care știe ce vrea! Mai exact știe că vrea să fie doar o amantă și nimic mai mult. Când o femeie ajunge să iubească și o faceți să sufere, ați dat de dracu. Și ce credeți? În situația asta, există posibilitatea să dați de dracu de două ori!

În ultimă instanță, dacă nu vă ajută IQ-ul să țineți lucrurile sub control și iubita oficială află, purtați-vă regește cu ea.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment