Pentru barbati: Cum sa imblanzesti o femeie

Pentru barbati: Cum sa imblanzesti o femeie

Femeile sunt fiinte complicate, uneori chiar greu de inteles, insa barbatii au evoluat atat de mult incat pot „pacali” aproape orice femeie. Sau mai bine zis exista o serie de minciuni placute, pe care noi femeile, le inghitem mai usor.

Barbatii sunt atrasi de femei puternice, desi multi dintre ei nu stiu apoi cum sa le faca fata.

Sunt lucruri marunte pe care voi, barbatii trebuie sa le retineti: orice scorpie isi doreste sa fie protejata, sau cel putin sa se simta in siguranta langa barbatul lor, femeilor dure le plac florile, desi multe nu recunosc asta si un alt aspect foarte important: dincolo de orice femeie dura se afla o pereche de chilotei roz cu floricele.

Spune-i ca e frumoasa chiar si atunci cand e nervoasa, da-i o floricica cand se asteapta cel mai putin sau pur si simplu, scoate-o in locuri unde isi va aminti cum e sa fie copil. Poate vei avea surpriza sa descoperi 2 femei in una.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment