Pe Tinder miroase a disperare

tinder

Pe Tinder miroase a disperare. Și a tristețe!

Din când în când mai intru pe Tinder. Miroase a disperare. Aceiași oameni pe care îi vedeam și în urmă cu jumătate de an și acum un an.
Știu că Tinderul nu e doar o aplicație pentru a facilita accesul în patul unuia sau altuia, știu că e locul unde îți faci prieteni și doar stai de vorbă. Așa din când în când. Mi se pare trist și plin de disperare în același timp.
Trist că ăștia de susțin tare și răspicat că sunt acolo pentru noi relații de prietenie, nu au prieteni! Și disperare pentru că masculii Alpha de-i vedeam și cu un an în urmă sunt tot acolo. Ori nu și-au găsit vreo divă suficient de bună pentru a-i face să renunțe la o aplicație de dating, ori au dat rateu și s-au întors, ori sunt atât de disperați încât nu se mulțumesc cu una singură. Oricare ar fi motivul, mi se pare trist!
Stânga, dreapta, nu prea conteaza ce dai. Majoritatea sunt la fel. Aceeași replică stupidă: „Așa sunt ochii tăi sau folosești Photoshop?” sau „Vorbești sau îți dau unmatch„? Unmatch, ce cuvânt dur și amenințător! De parcă potrivirea se face după o poză! Fă-mă, domne, să vorbesc! Scoate „prietenia” din mine! Dacă nici măcar în spatele unui ecran nu putem socializa, de ce ar fi altfel în realitate? De ce să nu văd disperarea celor care stau pe Tinder?
Mai sunt și câțiva normali sau aparent normali, dar până îi găsești faci entorsă la degete! Și parcă nici pentru ăia nu se merită efortul de a instala minunata aplicație! Încă mă întreb care e motivul pentru care cei de mai sus fac asta.
Să spui că stai pe Tinder pentru a-ți face prieteni este ca și cum te-ai uita la un film pentru adulți pentru a sta la povești. Și da, poate că n-am dreptul să spun asta, poate că nu le știu eu pe toate, dar într-o formă sau alta, se citește disperarea pe chipul multora de acolo. Altfel, de ce-ar mai sta femeile online, dacă oricum sunt foarte deranjate atunci când le întrebi de ce au cont pe Tinder? Din disperare. Același lucru aș putea spune și despre bărbați!
Așa că mie Tinderul îmi miroase a disperare!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment