Paul Walker va fi înlocuit în Fast and Furious 7 – Află ce decizie au luat cei din producție

Se știe deja că filmările pentru Fast & Furious 7 au început înainte ca Paul Walker să aibă accidentul în care și-a pierdut viața și cu siguranță toată lumea s-a întrebat ce se va întâmpla cu întreaga producție. Se pare că producătorii au luat decizia de a fi înlocuit cu fratele său, Cody Walker, conform Daily Mail.

Cody a fost rugat să-l înlocuiască pe fratele său pentru asemănarea izbitoare dintre cei doi, fiind deja un cascador profesionist.

fratele_paul_walkerStudiourile Universal Pictures au anunțat după moartea actorului că este obligația lor să oprească filmările pentru a oferi sprijin familiei și celor care au participat la filmări.

Conform Daily Mail, o persoană apropiată a declarat că producătorii au nevoie de cineva care să semene cu Paul Walker, fratele lui fiind cea mai bună opțiune de până acum, deși presa americană a dezvăluit că scenaristul Chris Morgan muncește din greu la schimbarea scenariului pentru a-i „găsi” o moarte actorului folosind imagini dinainte ca acesta să moară, ceea ce ar însemna că fratele lui nu va mai participa la filmări.

Investițiile în noul film Fast & Furious se ridică până la 150 de milioane de euro, bani care ar trebui returnați de către firmele de asigurare dacă filmările se vor relua de la zero.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment