Parfumuri de lux pentru femei în această toamnă-iarnă

parfumuri de lux

De ce să alegi parfumuri de lux pentru femei?

Când vine vorba de alegerea unor parfumuri de lux pentru femei, în detrimentul parfumurilor normale, ar trebui să știi care sunt factorii care îți pot influența decizia. În primul rând, parfumurile de lux au, de obicei ingrediente mai scumpe și mai rare, așa că vei mirosi unic, mai ales dacă este vorba de o nișă de parfumuri precum Le Labo, Escentric Molecules sau Regime Des Fleurs. Aceste parfumuri de lux tind să persiste mai mult, iar unele parfumuri de la Guerlain ne pot confirma acest lucru.

Atunci când sunt produse în masă, parfumurile sunt pe bază de alcool, compoziție despre care unele persoane nu consideră că ar fi bună pentru pielea ta și, cu siguranță, nu își are locul într-un parfum. Aceste parfumuri obișnuite miros generic și pot fi excesiv de dulci (multe note de vanilie sunt comune în parfumurile care poartă nume de celebrități), chiar dacă mai reușești să găsești din când în când câte un parfum potrivit pentru gusturile tale. Poți intra aici,și vei găsi cu siguranță parfumul tău preferat. În mare, totul depinde într-adevăr de gustul personal. Mirosul parfumului este extrem de subiectiv pentru simțurile fiecăruia dintre noi, precum și pentru amintirile pe care le stârnesc. Unele persoane sunt sensibile la uleiurile sintetice ieftine care sunt folosite în compoziția parfumurilor din magazine și comerciale, însă parfumurile de lux nu le vor declanșa nicio alergie. Motivele pentru care poți alege un parfum de lux variază de la persoană la persoană.

Ce parfumuri de lux pentru femei să alegi în sezonul toamnă-iarnă?

Parfumurile de lux, care sunt realizate cu 100% uleiuri esențiale naturale, pot fi „asortate” sezonului în care ne aflăm. Calitatea ingredientelor folosite în parfumurile de lux este una foarte ridicată, reușind să transforme parfumurile într-un accesoriu must-have al fiecărui sezon. Îți poți alege parfumul tău preferat pentru sezonul toamnă-iarnă de aici.

O alegere perfectă pentru acest sezon este reprezentată de apa de parfum Caligna, de la L’Artisan Parfumeur. Acest brand de parfumuri are o istorie de peste 100 de ani de creare a parfumurilor și promite să inoveze mirosurile parfumurilor sale mereu.

caligna

Apa de parfum Armani Prive Pierre de Lune de la Giorgio Armani nu mai are nevoie de prezentări. Notele de vârf ale acestui parfum oferă aromele coriandrului, piperului și bergamotului, însă vei observa și tente de ceai negru, frunze de violetă, cedru și mosc.

armani prive

Chanel este un brand binecunoscut în lumea modei, însă parfumurile au reușit să-și facă loc în topul parfumurilor de lux. Apa de parfum No. 19 de la Chanel are note florale de neroli, galbanum persana, dar și nuanțe mai discrete de trandafiri de primăvară, ylang-ylang și lemn prețios galac de Paraquaye.

chanel

Pe lista parfumurilor de lux pentru sezonul toamnă-iarnă se afl și apa de parfum 450 Concentrato, de la Farmacia SS. Annunziata, un brand creat în anul 1561 de chimistul Domenico di Vincenzo di Domenico Brunetti. Tradiția străveche a parfumurilor a fost menținută, dar standardele produselor companiei a devenit din ce în ce mai bună.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment