Paltoane, geci și jachete: care sunt tendințele în 2017

paltoane dama

Temperatura a început să scadă și vrei să știi ce paltoane, geci sau jachete se poartă în sezonul de iarnă 2016/2017? În sezonul de toamnă/iarnă 2016-2017 se poartă jachetele și paltoanele în culori puternice, imprimeuri și accente combinate armonios, astfel încât să uiți de vremea mohorâtă!

Iată care sunt modelele de paltoane și jachete în tendințe:

1. Stilul oversize:

Stilul oversize pare că se păstrează și în sezonul rece, iar dacă privim colecțiile marilor designeri, se pare că paltoanele cocoon, în A sau cu o croială liberă, se vor purta și în următoarele sezoane.
Dacă ești o persoană extravangantă, poți opta pentru hainele cu guler imens, buzunare și finisaje din blană, astfel încât să obții și mai mult volum.
De asemenea, croiala complexă a mânecii este și ea în tendințe. Folosindu-te de astfel de artificii de styling, vei obține o linie a umerilor rotunjită, făcând paltonul să arate perfect. Astfel de modele sunt potrivite în orice look și pot fi asortate chiar și cu pantofi sport.

Dacă încă nu ți-ai cumpărat nimic pentru garderoba de iarnă și vrei să investești în ceva care să rămân în tendințe și anul viitor, găsești jachete și paltoane de damă aici.

paltoane
Foto: cinefog

2. Stilul clasic:

Paltoanele cu o croială clasică nu se vor demoda niciodată și sunt esențiale în garderoba femeilor care vor să adopte o ținutp office. Totuși, pentru a rămâne în tendințe, trebuie să alegi modelele cu două rânduri de nasturi și cu o croială clasică în trapez sau chiar dreaptă. Lungimea potrivită este cea până la mijlocul gambei și este de preferat să alegi culorile neutre.

3. Cape:

Casele de modă precum Gucci, Balmain sau Missoni propun în acest sezon capele sau paltoanele tip pelerină. Avantajul acestor modele este faptul că le poți integra în orice stil: casual, sport sau clasic, fiind potrivite atât pentru o ținută de zi, cât și pentru una de seară.

4. Paltoanele fără mâneci:

Sunt foarte chic, însă majoritatea femeilor evită să le poarte. Acestea pot deveni practice dacă alegi o pereche de mănuși lungi din piele sau din catifea.

5. Paltoane și jachete scurte:

Sunt recomandate atunci când temperatura nu este foarte scăzută sau pentru femeile care adoptă un stil casual. Alege croiala clasică, pe două rânduri de nasturi, în stil marinăresc sau tip sacou. Indiferent de croiala pe care o alegi, nu uita că în partea de jos trebuie să alegi ceva îngust: blugi sau pantaloni skinny sau o fustă creion. Găsești astfel de produse aici la prețuri foarte bune.

6. Stilul grunge:

În extrema cealaltă a feminității, stilul grunge își face din ce în ce mai mult loc pe podiumuri. Dacă pentru trench-uri trebuie să porți pantofi stiletto, iar pentru paltoane se recomandă cizmele înalte, în stilul grunge totul este invers.

 

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment