Paltoane de iarnă mărimi mari – De unde să comanzi paltoane de damă românești?

Cauți paltoane de iarnă mărimi mari și nu știi de unde să comanzi? Pe kaya.ro găsești paltoane cu glugă, paltoane asimetrice și paltoane elegante cu o croială clasică.

Cum să-ți alegi paltonul de iarnă potrivit?

În funcție de forma corpului? Desigur! În funcție de materialul din care este confecționat? Desigur!

1. Paltoane de iarnă pentru femeile minione:

Când vorbim despre minione (femei mici de statură), recomandăm paltoane de iarnă care sunt până fie deasupra genunchiului, fie trei sferturi.
Evită paltoanele lungi pentru că vor arăta prea mari comparativ cu statura ta.
Femeile minione au, de obicei, sub 160 cm înălțime, așadar îți recomandăm un palton drept, care să urmeze linia corpului sau cu linii asimetrice. Evită mânecile clopot și paltoanele supradimensionate.

2. Paltoane de iarnă pentru femeile cu bustul generos:

Cele mai potrivite paltoane pentru femeile cu bustul generos sunt cele care au decolteu în V, fie petrecute cu un cordon în talie, fie în formă de A. Paltoanele cu o croială în A avantajează de asemenea și femeile cu șoldurile late. Specialiștii susțin că femeile care au bustul generos și șoldurile late ar trebui să opteze pentru paltoanele evazate pentru că pun în evidență talia și pieptul și ascund micile imperfecțiuni din zona inferioară a corpului.

3. Paltoane de iarnă pentru femeile plinuțe:

Așa cum spuneam mai sus, dacă vorbim despre șolduri late, e important să alegi un model de palton evazat în partea de jos. Însă dacă discutăm despre o siluetă androgină sau atletică (corp drept), atunci cea mai potrivită alegere este paltonul care îți urmează liniile corpului pentru a lăsa impresia unei siluete mai subțiri.

Cum alegi materialul potrivit pentru paltoanele de iarnă?

Paltoanele se realizează, de regulă, din poliester, lână sau cașmir. Stofa din poliester are o ținută mai bună, se întreține mai ușor și are o durată de viață mai lungă, asta dacă vorbim despre o țesătură sintetică de calitate, desigur. Materialul este potrivit pentru paltoanele drepte, care trebuie să cadă mai greu.

Cașmirul și lâna sunt materiale mai moi, potrivite pentru paltoanele oversized, asimetrice sau evazate și este firesc să fie așa. Sunt materiale ușoare, care cad mai fluid. Poți opta fie pentru amestec de lână sau cașmir, fie pentru țesătură din 100% lână sau cașmir, însă ține cont că aceste țesături au și un preț pe măsură.

Cum îți alegi mărimea potrivită în funcție de modelul paltonului?

  1. Paltoane de iarnă petrecută cu glugă

Este un model ușor de purtat atât cu ținute office, cât și casual. La un astfel de palton trebuie să ții cont de dimensiunile pieptului. Fiind petrecute cu peste 20 de cm parte peste parte, este imposibil să nu-ți vină bine. Sunt potrivite pentru femeile care au talia mai îngustă decât șoldul și bustul datorită cordonului care accentuează zona taliei.

Îl poți comanda de pe kaya.ro și este disponibil de la mărimea 34 până la 60.

2. Paltoane de damă asimetrice

Croiala este potrivită pentru femeile cu șolduri late sau, din contră, pentru femeile foarte slabe care au nevoie de puțin volum. Modelul Plus Size de mai jos are Bust 128 cm, Talie 105 cm și Șold 145 cm și poartă mărimea 52. Tendința este de a crede că un palton evazat în zona șoldului va mări zona și mai mult, însă acesta este doar un mit. Se aplică același principiu ca atunci când alegi o rochie în A. Este croiala cea mai potrivită atunci când avem șolduri generoase.

Găsești aceste modele de paltoane aici. 

Cum îți alegi mărimea pentru acest model de palton? Ții cont doar de dimensiunile pieptului din tabelul de mărimi pe care îl găsești pe site-ul kaya.ro. Croiala este lejeră de la talie în jos, așadar este imposibil să nu-ți vină dacă ții cont doar de dimensiunile pieptului.

3. Paltoane de damă elegante cu o croială dreaptă

Sunt minunate atunci când talia nu este chiar plată pentru că au o lejeritate în zona taliei și șoldului care permite acest lucru. Dacă îți dorești un palton pe care să-l porți mai degrabă cu rochii elegante, atunci optează pentru unul cu nasturi, însă dacă îți dorești un palton pe care să-l poți integra în mai multe ținute și să te protejeze mai mult de frig, optează pentru unul cu fermoar și șal din stofă.

Modelul Plus Size de mai jos are Bust 128 Talie 105 și Șold 145 și poartă mărimea 52.

Care este preferatul tău?

Leave Your Comment