Paltoane de damă mărimi mari – De unde poți cumpăra?

Cauți paltoane de damă mărimi mari, dar nu știi de unde poți cumpăra? Știu eu! Paltoanele kaya.ro au o croială care avantajează orice tip de siluetă, au talia punctată întotdeauna, astfel încât să obții iluzia de câteva kilgorame mai puțin.

Se apropie iarna cu pași repezi, iar femeile, indiferent de forma corpului ar trebui să știe de paltoane li se potrivesc. Atunci când a luat naștere kaya.ro, mă transformasem dintr-o anorexică într-o femeie cu multe kilograme în plus. Greutatea mea a fost dublă. 85 de kilograme la finalul sarcinii.

Adevărul e că pe tot parcursul sarcinii, mi-am găsit foarte greu haine care să se așeze bine într-un fel sau altul. Majoritatea arătau ca niște saci, or n-am fost deloc satisfăcută de acest lucru. Încă mai am de lucru cu greutatea, însă îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat o fetiță frumoasă și sănătoasă.

Lucrez cu cei mai buni designeri din țară. Poate că ar fi o idee bună să încep să investesc și în fotografii de calitate, însă mai aștept puțin. Motivul este simplu: cu cât investesc mai mult într-un produs, cu atât costurile vor crește și automat se vor reflecta în prețuri. Nu e momentul acum. Cu toții suntem afectați de pandemie, însă chiar și așa trebuie să mergem înainte. Mă bazez pe încrederea pe care o au clientele în mine, garantez că nu fac excepție de la calitatea produsului, iar surpriza va fi cu atât mai plăcută când vor putea face raportul calitate/preț. Este suficient că mi se spune „Doamna, Cosmina! Sunt suprinsă cât de bine arată în realitate și cât de atent este lucrat produsul!”. Pentru mine e suficient să știu că facem o treabă bună.

Știm ce croială este potrivită pentru fiecare tip de siluetă și nu evităm să spunem „Nu” clientelor care nu știu dacă produsul respectiv este potrivit pentru ele. Sigur, putem recomanda alte modele, iar dacă nu le avem, facem.

Să revenim la paltoane. Ce trebuie să eviți dacă porți mărime mare?

1. În niciun caz nu optați pentru paltoane largi sau supradimensionate. Acestea nu fac decât să mărească silueta. Paltoanele largi sau supradimensionate pot fi purtate de femeile înalte și slabe.
2. Evită paltoanele fără decolteu, dacă ai bustul generos. Un palton care se încheie aproape de claviculă nu va arăta bine pe o femeie cu bustul generos. Un astfel de exemplu este paltonul tunică. Modelul acesta este potrivit pentru femeile minione și/sau slabe.
3. Evită paltoanele scurte dacă ai picioarele groase. Știm deja că paltonul, indiferent de croiala lui, are volum datorită materialelor groase. Dacă optăm pentru un palton scurt, iar picioarele nu sunt cele mai subțiri, atunci întreaga ținută va deveni voluminoasă și nu ne dorim asta.
4. Evită imprimeurile. Poți opta pentru un palton colorat, însă evită florile, bulinele sau dungile pentru că nu vor face altceva decât să scoată în evidență micile imperfecțiuni.

Ce paltoane sunt potrivite dacă porți mărime mare?

1. Paltoanele pe corp. Deși există tentația să cumpărăm haine largi în ideea că mai acoperă una alta, adevărul e că un palton pe corp face minuni. Sigur, e dificil să nimerești mărimea potrivită din prima la un asemenea palton, însă pe kaya.ro oferim și servicii de consultanță. Întotdeauna probăm un produs pe mai multe tipuri de corp, îl studiem cu atenție, astfel încât operatorii de comenzi vă pot oferi sfaturile potrivite. Important este să măsurați piept, talie, șold și umeri fix pe fix, cu cel mult 1 cm lejeritate.
Croiala aceasta este potrivită femeilor care adoptă un stil elegant. Poți purta un astfel de palton cu o rochie elegantă simplă, colorată și obții o ținută chic.

2. Paltoanele cu decolteu. Nu numai că nu te sufoci într-un astfel de palton, însă dacă bustul este generos, un decolteu adânc îți va accentua calitățile, efectul de volum va fi diminuat, iar tu te vei simți în largul tău. Modelul acesta îți oferă un plus de senzualitate și feminitate. Am deja cliente care îmi spun „De mult nu m-am mai simțit bine în pielea mea și atât de feminină”, iar în astfel de momente știu că mi-am atins scopul.

3. Paltoanele lungi sau medii. Dacă ai în jur de 160-165 cm înălțime, optează pentru un palton care are în jur de 90-100 cm lungime. Dacă ești mai înaltă de atât, un palton cu o lungime de aproximativ 110 cm este ideal!

4. Alege culorile deschise. După o anumită vârstă, negrul începe să îmbătrânească tenul. Poți opta și pentru negru, însă cu o singură condiție. Poartă-l peste o rochie uni, colorată. Poți combina un palton negru cu o rochie roșie, galbenă, bleu sau roz pudră. În schimb, un palton ivory sau într-o nuanță de roz pudră este incredibil de feminin!

5. Paltoane cambrate sau cu cordon în talie. Nu este necesar să optezi pentru un palton evazat pentru că obții același efect ca atunci când vrei să porți un palton supradimensionat, în schimb, un palton ușor cambrat sau cu un cordon în talie va oferi un efect de talie îngustă.

Leave Your Comment