Oracolul – Bucuria adolescentilor fara Facebook

Oracolul – Bucuria adolescentilor fara Facebook

Va mai aminti viata inainte de Facebook? Prin ce metode ajungeai la persoana de care erai indragostit/a? Si ce minuni puteai face cu un simplu caietetel frumos colorat si cu intrebari stupide? Oracolul: caietul cu intrebari banale, dar iubit de adolescentii care au crescut fara Facebook.

Pentru ca tocmai m-am mutat, printre cartile mele de economie am dat peste un caiet vechi de mai bine de 12 ani, in care mi-au scris fostii mei colegi de generala. M-am amuzat teribil sa vad ce probleme existentiale aveam atunci si care imi sunt preocuparile de acum. Cu siguranta am trait o copilarie frumoasa si sunt foarte mandra ca pe „vremea mea” nu exista Facebook cu aplicatiile lui banale. Micutii dependenti de Facebook, nu vor avea ocazia sa gaseasca printre carti vechi, un caietel cu inimioare desenate, flori si poezii.

Mi-aduc aminte cate griji imi faceam pentru un caiet cu abtibilduri Titanic, dar mai ales asteptam cu sufletul la gura sa fie completat de o anumita persoana, iar atunci cand il completa, citeam raspunsurile cu sufletul la gura. Erau intrebari stupide, precum „Ce culoare iti place”, „Ce vrei sa ajungi cand o sa fii mare” sau „De cine iti place cel mai mult”?

Noi te sfatuim sa iti faci un astfel de Oracol si sa il dai tuturor colegilor inainte sa termini scoala. Te vei bucura enorm peste cativa ani sa te uiti prin copilaria ta.

Tu ai un oracol de cand erai mic/a?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment