Oracole pentru adolescenți – Cum se face un Oracol

Oracole pentru adolescenți – Cum se face un Oracol?

Din întâmplare, am văzut astăzi că întreba cineva pe un site de socializare cum se face un Oracol. Recunosc că mi s-a umplut sufletul de bucurie și de amintiri frumoase, așa că m-am hotărât să împart cu voi din frumusețea copilăriei mele.

Am 25 de ani acum, dar în urmă cu 11 ani aveam și eu Oracol, un caiet plin de amintiri frumoase, sfaturi de la colegi și întrebări stupide care acum mă amuză. Îl voi păstra cu drag până voi ajunge bătrână și sper să nu dispară acest obicei frumos.

Eu vă sfătuiesc să optați pentru un caiet gros, nu unul obișnuit și să-l dați colegilor și prietenilor până ajungeți la liceu. Peste ani, veți vedea evoluția oamenilor din jurul vostru și cum li se schimbă modul de gândire, dar mai ales veți vedea care erau bucuriile de atunci.

După ce ați ales caietul potrivit, în partea de sus începeți să puneți câte o întrebare. Caietul îl puteți colora, desena, lipiți ce vă este vouă mai drag în momentul în care îl faceți. Cereți sfaturi, rugați-vă colegii să vă pună întrebări și răspundeți cu ceea ce simțiți.

La finalul caietului, notează-ți ceva care să-ți rămână amintire și roagă-i și pe ceilalți să facă același lucru.

Nu te enerva dacă a făcut cineva comentarii răutăcioase (când veți crește va fi un deliciu)!

Mai jos vă las câteva fotografii din umilul meu Oracol:

Dragii mei, acum Aly are un bebe frumos, de Oana îmi amintesc cu drag, era o fată bună și foarte talentată la desen. Căutați un caiet rezistent și păstrați-l cu drag!

Foto credit: Fotografiile îmi aparțin și nu pot fi copiate sau distribuite fără acordul meu.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment