One day – Un film despre prostia omeneasca

One day – Un film despre prostia omeneasca

In mod normal, nu as recomanda un astfel de film, sau un astfel de scenariu. E cumva greu de digerat, insa cu o realitate prea dureroasa.

Cati dintre noi am fost atat de orbi incat sa pierdem oameni si lucruri dragi noua? Cati dintre noi nu am stiut sa spunem „Te iubesc” acelei persoane care insemna totul, dar pentru care am realizat asta abia cand am pierdut-o?

One day e un film care te invata ca trebuie sa traiesti fiecare zi ca fiind ultima, cu o intensitate maxima, fara sa-ti para rau ca oferi atatea sentimente cuiva.

Iti recomandam sa ai rabdare si sa vizionezi acest film, cu siguranta ca vei avea ceva de invatat:

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

3 Comments

 1. Avatar
  Reply
  cinefilul

  Nu-i chiar asa. Niciunul dintre aia doi, nu traia ca si cum aia era ultima zi.
  Tipul era cam aiurit si a inceput sa o iubeasca doar cand si-a dat seama ca are nevoie de ea. Pana acolo: bautura, tigari, femei, droguri.
  Mi-a placut, n-a fost rau. Nu l-as revedea.

  1. Cosmina
   Reply
   Cosmina Post author

   Te invata sa traiesti ca si cum ar fi ultima zi, abia dupa ce l-ai vazut si ai inteles unde a gresit fiecare. El a pierdut timp in care putea fi fericit pentru ca a ales superficialitatea, dupa care a platit pentru greseli. Nu e un film care trebuie revazut, insa cu siguranta acei barbati/femei care aleg dupa criterii eronate ar putea lua o lectie. (cu riscul de a vorbi prea siropos)

Leave Your Comment