Cu ce soluție îndepărtezi oja semipermanentă acasă – Vezi video

Oja semipermanenta

Aspectul unghiilor este fără dar și poate cartea de vizită a unei femei, necesitând o atenție aparte. Indiferent de vârstă sau ocupație, mâinile îngrijite sunt o dovadă de eleganță.

Oja semipermanentă poate fi o soluție pentru femeile ocupate sau care pur și simplu își doresc să aibă mai mult timp liber. Spre deosebire de unghiile cu gel, oja semipermanentă nu afectează unghiile pentru că nu necesită pilirea lor, rezistă la fel de mult ca gelul (trebuie să o ștergeți doar atunci când unghiile cresc și începe să se vadă la baza lor).

În ultimii doi ani, oja semipermanentă a devenit foarte populară, detronând încet și sigur opțiunea unghiilor cu gel. Avantajul principal fiind că nu afecteaza unghiile, ba mai mult decât atât, le întărește pe cele care se rup sau se exfoliază.

O astfel de manichiură se realizează doar în saloanele specializate pentru că necesită o lampă UV, însă dacă deții un astfel de aparat, ți le poți face și singură, procesul fiind mult mai simplu decât în cazul unghiilor cu gel.

Cum se aplică oja permanentă?

Cum stergi oja semipermanentaUnghiile se curăță normal, se degresează, apoi se aplică o bază de unghii specială pentru a întări și proteja unghiile. Oja se aplică în două straturi, pentru fiecare strat fiind necesară expunerea la razele UV timp de 2 minute. La final se aplică un lac protector pentru strălucire și manichiura este gata.

Partea cea mai bună este că manichiura cu ojă semipermanentă se menține 2-3 săptămâni, chiar dacă speli sau faci curățenie.

Fie că vă doriți să scăpați de oja semipermanentă, fie de o ojă greu de îndepărtat (cum sunt cele cu sclipici), trucul din video este perfect.

Tot ce trebuie să faceți este să aplicați pe fiecare unghie o bucată de vată înmuiată în acetonă, o acoperiți cu folie de aluminiu sau din plastic (alimentară) pentru a menține vata apăsată, așteptați între 10 minute și 20 pentru oja semipermanentă și unghiile vor fi complet curățate. În funcție de calitatea ojei semipermanente, există posibilitatea să fie necesar să folosiți un instrument de curățare, cum ar fi o spatulă. Atenție! Dacă oja nu s-a înmuiat suficient, nu insistați cu spatula și mai lăsați vată cu acetonă peste unghie încă 5 minute.

Iată video-ul cum trebuie să procedați:

Tu cum îndepărtezi oja semipermanentă?

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook: https://www.facebook.com/beautytipsro

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment