Oferă un zâmbet și vei primi mult mai mult !

Fiecare dintre noi, avem zile mai bune și zile mai grele, zile în care vrem să evadăm din jungla orașului, dar din păcate nu putem. Acelea sunt zilele pe care probabil că le urâm cel mai mult, dar dacă le-am trecut cu bine, înseamnă că ceva ne-a dat energia de care aveam nevoie să trecem de hopurile întâlnite.

O astfel de zi am avut eu azi. Groaznică ! Însă cineva, de la 500 de kilometri distanță, s-a gândit încă de săptămâna trecută la mine și a știut cu siguranță că ziua mea a fost oribilă, de aceea s-a gândit să-mi facă un cadou simbolic și să-mi trimită prin poștă un parfum, a cărui capac este în formă de trandafir. E o aromă care nu se mai găsește momentan pe piață, dar care-mi este foarte dragă mie.

În concluzie, pentru a primi energia necesară pentru a merge mai departe, oferiți, pentru că în mod sigur veți primi înapoi !

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment