Ochii – ce personalitate ai in functie de culoarea ochilor

Ochii – ce personalitate ai in functie de culoarea ochilor

Stiai ca in functie de culoarea irisului iti poti da seama ce fel de persoana esti? Cercetatorii suedezi au facut cateva teste si au ajuns la concluzia ca exista o relatie directa intre culoarea ochilor si personalitatea fiecaruia.

 

 

 

 

 

 

Daca ai ochii negri : esti o persoana incapatanata, dar stabila. Sunt cele mai impulsive persoane si au tendinta de a deveni duri. Nu le place monotonia si nici activitatile obisnuite. Sunt persoane atragatoare si prietenoase.

 

 

 

 

 

 

Ochii caprui: persoanele cu ochii caprui prefera lucrurile facute de ei, fara a cere ajutor. Prefera sa lucreze singuri pentru ca nu suporta tensiunile create intre colegi. Sunt persoane atragatoare si calde.

 

 

 

 

 

 

Ochii albastri: persoanele cu ochii albastri sunt persoane calme, sentimentale si uneori depresive. Ochii albastri sunt specifici persoanelor care au cele mai lungi relatii de cuplu. Sunt persoane calde, frumoase si pun multa pasiune in dragoste.

 

 

 

 

 

 

Ochii verzi: persoanele cu ochii verzi au o imaginatie bogata, dar sunt realisti. Le place concurenta si de cele mai multe ori sunt castigatori. La fel ca ochii albastri, prefera relatiile de lunga durata.

Tu ce culoare ai ?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment